What's new

Top stories

bol.com: bestellingen vanavond naar 10 artikelen per seconde

bol.com verwacht vandaag, de maandag voor Sinterklaas, een recordaantal cadeautjes te verpakken. De meeste bestellingen komen rond 21.30 uur binnen. De topdrukte zal nog tot laat in de avond aanhouden, waarbij op het drukste moment naar verwachting zo’n 10 artikelen per seconde worden besteld.


‘Biohacking; is dat een chip in je hand?’ ‘Ja!’

8 oktober 2015 verliep iets anders dan ik vooraf had gedacht. In de Kromhouthallen te Amsterdam organiseerde Emerce de jaarlijkse Eday. Op het programma stonden veel presentaties, masterclasses en break-out sessies. Maar ééntje sprong er voor mij echt uit: Biohacking humanity door Amal Graafstra.


Nieuw in Topics

Nu.nl bereikt bijna de helft van de Nederlandse bevolking

De nieuwssite Nu.nl heeft van de Nederlandse nieuwssites en weblogs nog altijd de hoogste notering. 47 procent van de bevolking van dertien jaar en ouder stemt maandelijks af op deze site. Dat blijkt uit de een dezer dagen verschenen Mediamonitor van het Commissariaat voor de Media.


Topic-banner-Analytics-V2

CEO Playbuzz: ‘Wij kopiëren YouTube’

De nummer één in Emerce’ Top 10 European Startups dit jaar is Playbuzz: een netwerk à la YouTube, zij het dat de content bestaat uit polls, toplijstjes, trivia-quizjes en dergelijke. Of zoals medeoprichter en CEO Shaul Olmert (40) het typeert: playfull content. Het levert twee jaar na oprichting zo’n negentig miljoen unieke bezoekers per maand op. En de rek is er nog lang niet uit…


‘Nederlandse online gokmarkt 500 miljoen euro’

Zo’n anderhalf miljoen Nederlanders gokken online, terwijl goksites in Nederland verboden zijn. De gokkers besteden meer dan 500 miljoen euro op jaarbasis en daarmee is de online markt een stuk groter dan eerder gedacht, zo blijkt uit een vandaag verschenen onderzoek van Motivaction in opdracht van Holland Casino.


Meer Top Stories
 

Case

Nieuwsbrief

Emerce Lidmaatschap

Op de hoogte blijven van de laatste trends in online business, media en marketing? Emerce is onmisbaar voor beslissers in online business, media en marketing. Zorg dat u vooroploopt.

Word lid

Recente reacties

Emerce Jobs

Agenda