What's new

Top stories

Nieuw in Topics

KLM tekent groot onderzoekscontract voor slimme digitale toepassingen

KLM en het Amsterdam Creative Industries Network (ACIN), het samenwerkingsverband van de Hogeschool van Amsterdam, de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en Hogeschool Inholland, hebben een driejarig contract getekend om samen te werken aan slimme digitale toepassingen.


Banner-infomercial-jobs-optie2-V2

Veel organisaties voldoen niet aan nieuwe privacyregels

Organisaties voelen zich wel verantwoordelijk voor de bescherming van persoonsgegevens van klanten en werknemers. Maar tegelijkertijd zegt 68 procent geen of slechts redelijk zicht te hebben op datastromen naar derde partijen. Kortom, veel organisaties zijn niet goed voorbereid op de nieuwe privacyregels die 1 januari zijn ingegaan.


Stichting BREIN in de aanval tegen webversie Popcorn Time

Stichting BREIN heeft de oorlog verklaard aan de nieuwe webversie van Popcorn Time. Dankzij een samenwerking met Torrents Time kunnen illegale films met behulp van het BitTorrent protocol voortaan rechtstreeks naar de browser worden gestreamed. BREIN heeft al een waarschuwing gestuurd naar de anonieme makers van Torrents Time. Hun site wordt in Nederland gehost.


‘Te veel opleidingen voor gamecreatieven’

Er worden te veel game-ontwikkelaars en creatieven opgeleid en de kwaliteit loopt sterk uiteen. Dat zei Willem-Jan Renger van HKU Innovation Studio afgelopen vrijdag op een evenement van Growing Games in Utrecht. “We waren in 2001 de eerste, en het succes is daarna gekopieerd. Maar we zitten nu wel met de situatie dat er nu meer aanbod dan vraag is.”


Meer Top Stories
 

Nieuwsbrief

Emerce Lidmaatschap

Op de hoogte blijven van de laatste trends in online business, media en marketing? Emerce is onmisbaar voor beslissers in online business, media en marketing. Zorg dat u vooroploopt.

Word lid

Recente reacties

Emerce Jobs

Agenda