What's new

Top stories

‘Amazon wilde logistieke werelddominantie’

Amazon is bezig om een wereldwijd logistiek netwerk op te zetten onder de vlag van Fulfillment By Amazon, het partnerprogramma dat voor derden de fulfillment verzorgt. Persagenschap Bloomberg wist de hand te leggen op een intern document waarin de logistieke ambities van Amazon worden geschetst.


TradeCast: professionele tv-kanalen uit Zwolle staan op doorbreken

Twee jaar geleden constateerde Yillmaz Schoen dat een platform om lokale tv-uitzendingen te exploiteren, ontbrak. Hier liet hij geen gras over groeien. Vier maanden geleden opende het TradeCast-hoofdkwartier in Zwolle. Ze zijn al gespot door Google. Leuk extra bij de wereldwijd te ontvangen tv-zenders: heel eenvoudig interactiviteit toevoegen.


Nieuw in Topics

Banner-infomercial-jobs-optie2-V2

KLM tekent groot onderzoekscontract voor slimme digitale toepassingen

KLM en het Amsterdam Creative Industries Network (ACIN), het samenwerkingsverband van de Hogeschool van Amsterdam, de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en Hogeschool Inholland, hebben een driejarig contract getekend om samen te werken aan slimme digitale toepassingen.


Veel organisaties voldoen niet aan nieuwe privacyregels

Organisaties voelen zich wel verantwoordelijk voor de bescherming van persoonsgegevens van klanten en werknemers. Maar tegelijkertijd zegt 68 procent geen of slechts redelijk zicht te hebben op datastromen naar derde partijen. Kortom, veel organisaties zijn niet goed voorbereid op de nieuwe privacyregels die 1 januari zijn ingegaan.


Meer Top Stories
 

Nieuwsbrief

Emerce Lidmaatschap

Op de hoogte blijven van de laatste trends in online business, media en marketing? Emerce is onmisbaar voor beslissers in online business, media en marketing. Zorg dat u vooroploopt.

Word lid

Recente reacties

Emerce Jobs

Agenda