What's new

Top stories

Mobile Convention over de toekomst van betalen

Het gaat snel met de ontwikkelingen rond mobiel betalen. In Nederland wachten we nog op Apple Pay, Samsung Pay en Android Pay, maar inmiddels kennen we ook hier al enkele mobiele portemonnees. Onder de noemer Goodbye cash, Hello mobile? organiseert Emerce op het Mobile Convention een apart congres Future of Payments.


Nieuw in Topics

Hulu start ‘Netflix voor livetelevisie’, ook YouTube heeft plannen

Netflix-rivaal Hulu gaat doen wat Apple tot dusverre niet is gelukt: een streamingdienst opzetten voor live televisie als alternatief voor de kabel. De plannen zijn door CEO Mike Hopkins bevestigd tegenover The Wall Street Journal. Bloomberg meldt dat ook YouTube een kanaal wil beginnen voor traditionele tv-zenders, onder de noemer Unplugged.


Opleidingen-Promotional-2015

IAB Nederland: ‘Adblock-gebruik aanzienlijk afgenomen’

Brancheorganisatie IAB Nederland zegt dat door de bewustwordingscampagne ‘Internet is niet gratis’ inmiddels 7 procent van de adblockgebruikers is gestopt. Bijna de helft heeft tenminste één website op een zogenoemde whitelist gezet, waardoor alsnog advertenties worden doorgegeven.


Het Twitterfeest dat Eurovisie Songfestival heet

Dinsdag 10 mei 2016 is het zover, @douwe_bob strijdt dan voor een plaats in de finale van het Songfestival. En net als elk jaar is de voorpret al in volle gang op Twitter. Massaal wordt de singer-songwriter gesteund via de hashtag #TeamDouwe en het account @TeamDouwe kent al ruim 23.000 volgers en counting. De verwachting is dat net als voorgaande jaren Twitter ontploft tijdens het live event. Want, het Eurovision Songfestival kijken is nou eenmaal leuker met Twitter in de hand als tweede scherm. Maar wat is de aantrekkingskracht nou precies?


Meer Top Stories
 

Case

Nieuwsbrief

Emerce Lidmaatschap

Op de hoogte blijven van de laatste trends in online business, media en marketing? Emerce is onmisbaar voor beslissers in online business, media en marketing. Zorg dat u vooroploopt.

Word lid

Recente reacties

Emerce Jobs

Agenda