What's new

Top stories

Emerce eDay: Waarom de online juwelenhandel persoonlijker wordt

Bernd Damme, oprichter van Eyewear.nl en Pelliano, wil de online juwelenhandel opschudden. Met moderne technieken, maar niet zonder de hulp van een traditionele juwelier. Zijn House of Eléonore ging een samenwerking aan met het 161 jaar oude Royal Asscher. Damme spreekt volgende week donderdag op Emerce eDay.


Nieuw in Topics

Deli XL, Husqvarna, Sanoma en TNT genomineerd voor Digital Transformers Award ‘16

Deli XL, Husqvarna, Sanoma Learning en TNT zijn genomineerd voor de finale van de Transformers Award ’16. Uit ruim vijftig inzendingen werd dit viertal genomineerd. Het event vindt plaats op donderdag 6 oktober 2016, als onderdeel van Amsterdam eWeek. Tijdens de uitreiking worden de grootste digitale veranderaars in Nederland in de schijnwerpers gezet.


Banner-infomercial-jobs-optie2-V2

Laat je verrassen op de Startup Alley van Emerce eDay

Verfrissende ideeën, nieuwe businessmodellen en de belofte van grote dingen die gaan komen. Honderden startups, gamechangers en disruptors. De afgelopen maanden is er door Emerce een selectie gemaakt van spot on media-, marketing-, e-commerce- en techstartups. In de Kromhouthal tref je op 6 oktober de volgende dertien zorgvuldig geselecteerde startups in de Startup Alley van eDay aan


Meer Top Stories
 

Case

Nieuwsbrief

Emerce Lidmaatschap

Op de hoogte blijven van de laatste trends in online business, media en marketing? Emerce is onmisbaar voor beslissers in online business, media en marketing. Zorg dat u vooroploopt.

Word lid

Recente reacties

Emerce Jobs

Agenda