What's new

Top stories

Broky: de vrijetijdsbroker uit Groningen

Wat vertel ik later aan mijn kinderen? Een vraag, die Arjen Bomkamp zichzelf stelde in 2011, en die de basis vormde voor Broky. Samen met medeoprichter Joris Kuipers stond hij aan de wieg van de start-up. Broky is de eerste boekingssite die de rollen volledig omdraait in de vrijetijdsbranche. Je geeft je wensen aan op de site, waarna verschillende aanbieders je een passend arrangement aanbieden.


Nieuw in Topics

Aanzienlijk minder verwijsverkeer vanuit LinkedIn

LinkedIn was lange tijd een belangrijke bron van verwijsverkeer voor online uitgevers, maar die tijd lijkt definitief voorbij, volgens SimilarWeb. Dat bureau keek naar het verwijsverkeer van duizend uitgevers en constateert een teruggang van 44 procent alleen al dit jaar. En toch zijn binnen LinkedIn nog nooit zoveel links gedeeld.


EMERCE-Facebook-Conference-2015-Promotional

Blokker integreert hoofdkantoren Bart Smit en Intertoys voor omnichannel

Blokker Holding gaat de hoofdkantoren van speelgoedketens Bart Smit in Volendam en Intertoys in Waddinxveen integreren onderbrengen in één nieuw pand in Amsterdam Zuidoost. Dat om een ‘omnichannel speelgoedorganisatie’ te creëren die klaar is voor de toekomst.


Meer Top Stories
 

Nieuwsbrief

Emerce Lidmaatschap

Op de hoogte blijven van de laatste trends in online business, media en marketing? Emerce is onmisbaar voor beslissers in online business, media en marketing. Zorg dat u vooroploopt.

Word lid

Emerce Jobs

Recente reacties

Agenda