What's new

Top stories

Bits of Freedom: Mooie dag voor de privacy

‘Het is een mooie dag voor privacy!’ Zo reageerde de organisatie Bits of Freedom vandaag op de baanbrekende uitspraak van het Europese Hof. Die heeft het zogenoemde Safe Harbor akkoord, waarmee Amerikaanse internetbedrijven Europese data op Amerikaanse servers konden zetten, ongeldig verklaard.


Nieuw in Topics

Emerce Eday: VR zit nog in de tijd van de stomme film

Virtual Reality, in combinatie met Augumented Reality, biedt nieuwe mogelijkheden om verhalen te vertellen. Projectleiders Geert-Jan Strengholt en Annelies Termeer presenteerden afgelopen zomer de plannen voor de eerste VR productie van de VPRO voor de cross-mediale productie De Volmaakte Mens. Strengholt spreekt donderdag op Emerce eDay.


Topic-banner-Emailmarketing-V2

Rijk trekt 40 miljoen euro uit voor innovatie (update)

De Nederlandse overheid trekt 40 miljoen euro extra uit voor ICT-onderzoek en innovatie. Het ministerie van Economische Zaken (EZ) draagt 7 miljoen euro bij, TNO 12 miljoen en de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO), dat valt onder het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, 20 miljoen euro.


Amsterdam eWeek van start gegaan

Vandaag barst Amsterdam eWeek los. Met dit jaar 9000 bezoekers, een kleine honderd top sprekers en meer dan dertig evenementen, conferenties, workshops, meetups, dinners en parties op tal van locaties in de stad. Hoogtepunten zijn eRetail Europe, Facebook Conference, Google DevFest en niet te vergeten Emerce eDay.


Meer Top Stories
 

Nieuwsbrief

Emerce Lidmaatschap

Op de hoogte blijven van de laatste trends in online business, media en marketing? Emerce is onmisbaar voor beslissers in online business, media en marketing. Zorg dat u vooroploopt.

Word lid

Recente reacties

Case of the Week

Emerce Jobs

Agenda