What's new

Top stories

Brede coalitie mediabedrijven vraagt aandacht voor ‘media valley’

Meer publiek-private samenwerking in de mediasector, een gelijk speelveld voor toetreders uit het buitenland en een blijvend laag BTW-tarief voor de creatieve industrie. Dat zijn enkele van de tien punten uit een brief aan Den Haag van een brede coalitie van facilitaire bedrijven, producenten, commerciële en publieke omroeporganisaties, gesteund door de lokale overheid.


Zo kom je morgen bij Emerce eDay

Morgen barst het grote jaarlijkse Emerce-evenement weer los, Emerce eDay, dit keer met sprekers als Shane Meeker (Procter & Gamble), Nils Wollny (Audi), Lionel Paillet (Nest Labs), Alisée de Tonnac (Seedstars), Seth Shapiro (New Amsterdam Media), Ben Huh (Cheezburger) en Amal Graafstra. Voor de tweede maal in de Kromhouthal in Amsterdam Noord. We leggen uit hoe je daar het beste kunt komen.


Nieuw in Topics

Bits of Freedom: Mooie dag voor de privacy

‘Het is een mooie dag voor privacy!’ Zo reageerde de organisatie Bits of Freedom vandaag op de baanbrekende uitspraak van het Europese Hof. Die heeft het zogenoemde Safe Harbor akkoord, waarmee Amerikaanse internetbedrijven Europese data op Amerikaanse servers konden zetten, ongeldig verklaard.


Topic-banner-Payment-V2

Emerce Eday: VR zit nog in de tijd van de stomme film

Virtual Reality, in combinatie met Augumented Reality, biedt nieuwe mogelijkheden om verhalen te vertellen. Projectleiders Geert-Jan Strengholt en Annelies Termeer presenteerden afgelopen zomer de plannen voor de eerste VR productie van de VPRO voor de cross-mediale productie De Volmaakte Mens. Strengholt spreekt donderdag op Emerce eDay.


Meer Top Stories
 

Nieuwsbrief

Emerce Lidmaatschap

Op de hoogte blijven van de laatste trends in online business, media en marketing? Emerce is onmisbaar voor beslissers in online business, media en marketing. Zorg dat u vooroploopt.

Word lid

Recente reacties

Case of the Week

Emerce Jobs

Agenda