What's new

Top stories

Techstartups domineren IFA 2015

’s Werelds grootste elektronicabeurs, deze en volgende week in Berlijn, heet nog altijd Internationale Funkausstellung. Bij de start van de beurs in 1926 was radio immers nog een geheel nieuwe technologie. Radio zul je echt moeten zoeken op de beursvloer, die later deze week wordt opengesteld voor het algemene publiek. Anno 2015 is de IFA de beurs voor groot en klein: van de Internet of Things tot 3D printing.


Nieuw in Topics

Broky: de vrijetijdsbroker uit Groningen

Wat vertel ik later aan mijn kinderen? Een vraag, die Arjen Bomkamp zichzelf stelde in 2011, en die de basis vormde voor Broky. Samen met medeoprichter Joris Kuipers stond hij aan de wieg van de start-up. Broky is de eerste boekingssite die de rollen volledig omdraait in de vrijetijdsbranche. Je geeft je wensen aan op de site, waarna verschillende aanbieders je een passend arrangement aanbieden.


EMERCE-eWEEK-Promotional-2015

Aanzienlijk minder verwijsverkeer vanuit LinkedIn

LinkedIn was lange tijd een belangrijke bron van verwijsverkeer voor online uitgevers, maar die tijd lijkt definitief voorbij, volgens SimilarWeb. Dat bureau keek naar het verwijsverkeer van duizend uitgevers en constateert een teruggang van 44 procent alleen al dit jaar. En toch zijn binnen LinkedIn nog nooit zoveel links gedeeld.


Meer Top Stories
 

Nieuwsbrief

Emerce Lidmaatschap

Op de hoogte blijven van de laatste trends in online business, media en marketing? Emerce is onmisbaar voor beslissers in online business, media en marketing. Zorg dat u vooroploopt.

Word lid

Emerce Jobs

Recente reacties

Agenda