What's new

Top stories

Minder omzet en winst voor Apple

Opnieuw heeft Apple in het afgelopen kwartaal vergeleken met vorig jaar minder omzet gedraaid, zo’n 42 miljard dollar. De nettowinst kwam uit op 7,8 miljard, tegen 10,7 miljard een jaar geleden. Ook nu weer zijn teruglopende iPhone-verkopen de belangrijkste oorzaak. Apple verkocht er in het laatste kwartaal iets meer dan 40 miljoen, tegen 51 miljoen het kwartaal ervoor.


Fanly: het loyaliteitsplatform dat je vaste klanten beloont

Iets meer dan een jaar geleden haalde Fanly een half miljoen aan investeringen op. Met het platform wil oprichter Jord Cuiper kleine en middelgrote retailers helpen meer omzet te genereren uit loyale klanten. Fanly zet daarbij beacon-, wifi-, geofencing- en QR-technologie in.


Nieuw in Topics

Eday banner promotional 570x504-5

Bancaire sector moet rekening houden met veeleisende ‘super consumers’

De bancaire sector is ‘ouderwets’ innovatief. Dat stelt PwC in een trendrapport dat in opdracht van de Nederlandse Vereniging van Banken is geschreven. Veeleisende bankklanten zullen echter voortdurend nieuwe en hogere eisen stellen aan dienstverlening en gebruikerservaringen.


Meer Top Stories
 

Nieuwsbrief

Emerce Lidmaatschap

Op de hoogte blijven van de laatste trends in online business, media en marketing? Emerce is onmisbaar voor beslissers in online business, media en marketing. Zorg dat u vooroploopt.

Word lid

Recente reacties

Emerce Jobs

Agenda