What's new

Top stories

CEO Playbuzz: ‘Wij kopiëren YouTube’

De nummer één in Emerce’ Top 10 European Startups dit jaar is Playbuzz: een netwerk à la YouTube, zij het dat de content bestaat uit polls, toplijstjes, trivia-quizjes en dergelijke. Of zoals medeoprichter en CEO Shaul Olmert (40) het typeert: playfull content. Het levert twee jaar na oprichting zo’n negentig miljoen unieke bezoekers per maand op. En de rek is er nog lang niet uit…


‘Nederlandse online gokmarkt 500 miljoen euro’

Zo’n anderhalf miljoen Nederlanders gokken online, terwijl goksites in Nederland verboden zijn. De gokkers besteden meer dan 500 miljoen euro op jaarbasis en daarmee is de online markt een stuk groter dan eerder gedacht, zo blijkt uit een vandaag verschenen onderzoek van Motivaction in opdracht van Holland Casino.


Nieuw in Topics

Banner-infomercial-jobs-optie2-V2

Winnaar Website van het Jaar 2015: Politie.nl

Politie.nl is door het Nederlandse publiek verkozen tot dé ‘Website van het Jaar 2015’. Voor het eerst sinds de start van de verkiezing wint de Politie deze felbegeerde titel. Het team achter Politie.nl nam tijdens de feestelijke uitreiking in de Beurs van Berlage te Amsterdam de felbegeerde Award in ontvangst.


Meer Top Stories
 

Nieuwsbrief

Emerce Lidmaatschap

Op de hoogte blijven van de laatste trends in online business, media en marketing? Emerce is onmisbaar voor beslissers in online business, media en marketing. Zorg dat u vooroploopt.

Word lid

Recente reacties

Emerce Jobs

Agenda