What's new

Top stories

Nieuw in Topics

Google richt AdWords in op een mobile-first world

Wie zich bezig houdt met zoekmachine advertising weet al langer dat het aandeel van mobiel zoekverkeer steeds verder toeneemt. Het gedrag van gebruikers verschilt sterk per device, maar adverteerders kunnen hier nog nauwelijks op inspelen met de instellingen van hun AdWords-campagnes. Met de veranderingen die Google eergisteren aankondigde tijdens hun Performance Summit lijkt hier verbetering in te komen. Wij zetten de vijf beste veranderingen voor je op een rij.#DIA: ING verkozen tot ‘Company of the Year’

Afgelopen avond zijn tijdens de zevende editie van de Dutch Interactive Awards de veertien gouden en dertien zilveren winnaars onthuld van het beste interactieve werk van Nederland. Daarnaast zijn de drie winnaars bekendgemaakt van de Dutch Interactive Professional Awards; Best in Technology, Best in User Experience Design en Best in Visual Design.


Bouw en test je ideeën in vijf dagen, met een Design Sprint

De meest innovatieve bedrijven van Silicon Valley, waaronder Nest, Google X en Slack, gebruiken de ‘Design Sprint’ methodiek om razendsnel nieuwe producten te ontwikkelen. Want met een Design Sprint ga je van idee naar een concreet product en het testen met echte gebruikers in vijf dagen. Wie je ook bent en waar je ook werkt – het is tijd om binnen jouw organisatie een Design Sprint te proberen.


Meer Top Stories
 

Nieuwsbrief

Emerce Lidmaatschap

Op de hoogte blijven van de laatste trends in online business, media en marketing? Emerce is onmisbaar voor beslissers in online business, media en marketing. Zorg dat u vooroploopt.

Word lid

Recente reacties

Emerce Jobs

Agenda