What's new

Top stories

IAB Nederland: ‘Adblock-gebruik aanzienlijk afgenomen’

Brancheorganisatie IAB Nederland zegt dat door de bewustwordingscampagne ‘Internet is niet gratis’ inmiddels 7 procent van de adblockgebruikers is gestopt. Bijna de helft heeft tenminste één website op een zogenoemde whitelist gezet, waardoor alsnog advertenties worden doorgegeven.


Het Twitterfeest dat Eurovisie Songfestival heet

Dinsdag 10 mei 2016 is het zover, @douwe_bob strijdt dan voor een plaats in de finale van het Songfestival. En net als elk jaar is de voorpret al in volle gang op Twitter. Massaal wordt de singer-songwriter gesteund via de hashtag #TeamDouwe en het account @TeamDouwe kent al ruim 23.000 volgers en counting. De verwachting is dat net als voorgaande jaren Twitter ontploft tijdens het live event. Want, het Eurovision Songfestival kijken is nou eenmaal leuker met Twitter in de hand als tweede scherm. Maar wat is de aantrekkingskracht nou precies?


Nieuw in Topics

EMERCE-DMG2016-Promotional-OUT-NOW

Zelfverklaard bitcoinuitvinder Craig Wright reeds multimiljonair

Ongeloof heerst er over de onthulling van een voor velen onbekende, in Londen woonachtige Australiër Craig Wright, die claimt de uitvinder te zijn van de Bitcoin. En misschien is hij er wel blij mee ook. In een ongemakkelijk interview met de BBC vertelde hij dat hij eigenlijk geen publieke aandacht wil. Laat staan geld.


Hoe helpt Wastewatchers voedselverspilling te voorkomen?

De horeca gooit jaarlijks voor een miljard euro aan eten weg. Men neme tien jaar horeca-ervaring, een bachelor bedrijfseconomie, een ontiegelijke hekel aan voedselverspilling én een gezonde dosis durf. Het zijn ingrediënten die samenkomen in Thomas Luttikhold, die zich in 2013 uitriep tot eerste Wastewatcher.


Meer Top Stories
 

Case

Nieuwsbrief

Emerce Lidmaatschap

Op de hoogte blijven van de laatste trends in online business, media en marketing? Emerce is onmisbaar voor beslissers in online business, media en marketing. Zorg dat u vooroploopt.

Word lid

Recente reacties

Emerce Jobs

Agenda