What's new

Top stories

Nederlandse gamemarkt: groeiend, maar fragiel

Het aantal professionals werkzaam in de Nederlandse game-industrie is maar langzaam gegroeid, van 2730 in 2011 naar 3030 vorig jaar. Er gaat 115 tot 225 miljoen euro om in de Nederlandse game-industrie, maar de winsten zijn karig, zo blijkt uit de Games Monitor 2015 die vanmiddag wordt gepresenteerd op het evenement Growing Games in de Jaarbeurs in Utrecht.


Nieuw in Topics

Plannen Amazon voor eigen winkels ‘zeer ambitieus’

Het nieuws dat Amazon 300 tot 400 boekwinkels wil openen, had blijkbaar nog niet naar buiten gemogen. De bron van dat verhaal, de CEO van het Amerikaanse vastgoedbedrijf General Growth Properties, wist deze week niet hoe snel hij eraan moest toevoegen dat hij niet namens Amazon sprak. Maar ontkennen deed hij het ook niet.


EMERCE-eRetail-Promotional-2016

Nu.nl start vandaag met livestreams

Nu.nl gaat vandaag eindelijk van start met Nu Live, waarbij lezers met hun smartphone zelf liveverslagen aan de redactie kunnen doorgeven. De benodigde Android app komt vandaag beschikbaar en over enkele weken volgt de iOS app, zo vertelde hoofdredacteur Gert-Jaap Hoekman gisteren op het Cross Media Café van iMMovator in Hilversum.


Meer Top Stories
 

Nieuwsbrief

Emerce Lidmaatschap

Op de hoogte blijven van de laatste trends in online business, media en marketing? Emerce is onmisbaar voor beslissers in online business, media en marketing. Zorg dat u vooroploopt.

Word lid

Recente reacties

Emerce Jobs

Agenda