Deel dit artikel
-

Emerce 100 – editie 2005

Download hier de Emerce 100; het onderzoek naar het imago van e-business bedrijven. Ruim 1400 respondenten vulden in wat ze vinden van de bedrijven met wie ze wel eens hebben samengewerkt of die ze kennen. Emerce liet het onderzoek in 2005 uitvoeren door TNS NIPO.

Deel dit bericht

8 Reacties

jaap

De kwaliteit laat veel te wensen over. De bedrijven zijn namelijk niet zomaar in een categorie in te voeren. Neem bv dedigate (hosting) en la dot (hosting). Dedigate is bv managed services aanbieder en la dot een zeer platvloerse hosting aanbieder. Dit zijn dus totaal verschillende bedrijven met totaal verschillende producten. Het staat helemaal vol met dit soort fouten. Eeen beetje kenner van de internet branche haalt ze er 1 voor 1 uit. Niet echt iets om trots op te zijn dus. TNS Nipo(-;

Henk

Ik ben een zeer tevreden gebruiker van een zeer goedkoop hostingpakket bij PCextreme (www.pcextreme.nl), maar deze host kom ik in het hele vehaal niet tegen???

PT Prenen

Op zich best een interessante lijst met bedrijven, toevallig hebben wij laatst contact gezocht met Traffic4U om onze zoekmachine marketing campagne te starten. Ook erg leuk om hun hier in terug te zien. Verder zien we aardig wat concurrentie terug komen in deze lijst. Hopelijk staan wij er ook snel in met Simple-Hosting.nl.

Vincent

Mijn provider http://www.transip.nl is een top 10 SIDN deelnemer, die staat ook niet vermeld in de lijst. Ik zie trouwens sowieso geen "grote" providers ertussen staan…

ARS

Sinds januari 2006 draait mijn website ARS Website tot mijn volle tevredenheid op de server van yourhosting.nl In tegenstelling tot mijn vorige hosting provider, krijg ik geen vervelende en onverwachte afschrijvingen meer. Kortom, wat mij betreft een aanrader!

Jur

Het is wel aardig. In Nederland struikelen we over de 'goedkoopste' zich registrar noemende inetrnetnbedrijven, terwijl de meesten feitelijk optreden als affiliate van een buitenlandse registrar. Boerenbedrog? doen  Al jaren wordt onze site gehost in de V.S. bij een van de grootste en betrouwbaarste providers en registrars ter wereld. DirectNic, onderdeel van de Cosmo Media Group, is midden in New Orleans gevestigd. Over betrouwbaarheid: Tijdens Katrina en de daarop volgende grote overstroming, lag geheel New Orleans plat. DirectNic draaide gewoon door, zonder electriciteit, water en al die andere voorzieningen die eigenlijk nodig zijn voor een normaal leven. De medewerkers waren volledig geïsoleerd van de buitenwereld. Het dieselaggregaat was een van de grootste bron van zorgen. Er lagen ruiten en een stuk van de gevel uit het pand (10e verdieping). Op twee weblogs staat het aangrijpende verhaal. DirectNic is geen seconde 'uit de lucht' geweest, sterker nog, zij hebben de Gemeentelijke site na enkele dagen weer op gang geholpen via hun eigen verbinding.  En natuurlijk de prijs van al dit moois: Het lichtste pakket 15 dollar voor één jaar bannerless hosting 500 Mb (met banner gratis) , incl. 2 Gb dataverkeer, 2 dollar per Gb extrae-mailforwarding naar een andere provider (5 mailadressen mogelijk), top level registratie voor 12 dollar per jaar. Professionele helpdesk, e-mailresponse binnen 2 uur. telefonisch ook mogelijk. Betaling per creditcard. Zeer gebruiksvriendelijke control panels, handleidingen en (betaald) verdere ondersteuning mogelijk. Dus voor nog geen € 25 per jaar al goed onder de pannen. Verder voordeel: Geen moeilijk ftp gezeur, gewoon inloggen en met knippen/plakken of verslepen pagina's uploaden. De site is te vergrendelen zodat deze niet zonder goedkeuring van de eigenaar kan worden verwijderd of veranderd of zelfs gekaapt kan worden. Informatie: http://www.directnic.com  Ik kan dit bedrijf, of liever gezegd deze mensen, van harte aanbevelen.   

Koos koets

Ja Jur wat is nu je punt behalve een ongelofelijk spam verhaal, ik snap niet waarom de redactie dit soort onzin plaatst!

Jos

Waarom kan ik dat onderzoek niet downloaden?Ik krijg de volgende foutmelding: High security alert!!!You are not permitted to download the file "Emerce100.xls". URL = http://www.emerce.nl/attachment.db?989296

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond