Redactie Emerce
  • Redactie Emerce

Redactie Emerce

Artikelen van Redactie Emerce

  • 20 februari 2017 16:19

Webwinkelen in China valt niet tegen

Consumenten ervaren shoppen bij Chinese webwinkels vaak positief, blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond onder 1666 panelleden. Tachtig procent van hen zegt in de toekomst weer bij de Chinese winkel te kopen. Ondanks miskopen en taalbarrières.

  • 20 februari 2017 12:00

Growth hacking centraal op Emerce Conversion

Wat je kunt leren van de growth hacking-methode van Uber, Dropbox en Airbnb om de conversion rate optimization (CRO) te optimaliseren, hoor je tijdens Emerce Conversion van Hans Scheffer, CEO van Hello Print, tijdens de ronde tafel discussie: Hoe haal je het maximale uit je groei team?

  • 20 februari 2017 10:55

NS wil feedback via app

NS gaat een proef doen om via zijn Reisplanner Xtra app feedback te vergaren. Een aantal reizigers dat al vaker meedoet aan onderzoeken van NS wordt hiervoor geselecteerd.

Chinese toerist
  • 20 februari 2017 09:00

TUI: digitalisering maakt nieuwe markten toegankelijk

TUI wil het aantal markten waarop zij actief is aanzienlijk uitbreiden. Reizigers in onder andere China, India, Turkije, Italië, Spanje, Portugal, Brazilië en Mexico moeten in 2022 met TUI op vakantie gaan. De expansie is mogelijk door digitalisering.

  • 20 februari 2017 07:45

Kim Dotcom kan worden uitgeleverd aan VS

Internetondernemer Kim Dotcom, zijn vroegere Nederlandse compagnon Bram van der Kolk en twee andere medebestuurders van bestandsuitwisseldienst Megaupload worden alsnog aan de VS uitgeleverd. Dat heeft een hogere rechtbank in Nieuw-Zeeland maandag besloten.

  • 20 februari 2017 07:21

De Mol geeft strijd om TMG niet op

Talpa Holding trekt zijn bod op de Telegraaf Media Groep van 5,90 euro per TMG aandeel niet in nu Mediahuis zijn bod op de uitgever heeft verhoogd. Een aanvraag tot goedkeuring van het concept biedingsbericht zal voor 17 april 2017 door Talpa bij de AFM ingediend worden.