Christiaan Alberdingk Thijm
  • Christiaan Alberdingk Thijm

  • 1 artikel
  • 16123 views

Christiaan Alberdingk Thijm

Werkt bij
Solv
Functie
Advocaat
Twitter
@cthijm
Linkedin
http://www.linkedin.com/in/cthijm

Christiaan behandelt graag principiële zaken voor innovatieve ondernemers. Hij heeft bijzondere belangstelling voor de interactie tussen recht en nieuwe technologieën.

Hij geldt als een groot deskundige binnen zijn vakgebied. In 2004 werd Christiaan door zijn vakgenoten uitgeroepen tot de beste IE/IT-advocaat van Nederland.
Hij is als docent intellectuele eigendom en informatierecht verbonden aan het Instituut voor Informatierecht van de Universiteit van Amsterdam en geeft met grote regelmaat lezingen. Ook is hij als investeerder actief in het technostartersfonds Peak Capital, en is hij lid van de Raad van Advies van XS4ALL.

Christiaan is één van de oprichters van SOLV. Hij heeft rechten gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, waarna hij een Master of Laws Intellectual Property behaalde aan King’s College London.

In 2011 verscheen zijn debuutroman "Het proces van de eeuw".

Artikelen van Christiaan Alberdingk Thijm

Knipselkrant
  • 10 augustus 2011 10:32

Hof luidt einde gratis knipselkrant in

De gratis papieren knipselkrant behoort tot het verleden. Uit een arrest van het Hof Leeuwarden van 26 juli volgt dat kranten een voorbehoud kunnen maken ten aanzien van de overname van nieuwsberichten door anderen.