Food

Nieuwsbrief

 

Artikelen in Food

Transformatie Deli XL: hoe online nu 95 procent van de omzet genereert

Afgelopen oktober won Anouk Beeren namens Deli XL de Digital Transformers Award. In krap zes jaar tijd heeft de manager E-commerce & merchandising er met een transformatie voor gezorgd dat het online verkoopkanaal nu 95 procent van de bedrijfsomzet genereert. Maar “het begint het nu pas”. Hoe heeft ze dat aangepakt en wat is nu de volgende stap?


Online restaurantgids IENS verwijt Koninklijke Horeca Nederland stemmingmakerij

Online restaurantgids IENS overweegt juridische stappen tegen horecaorganisatie KHN wegens ‘stemmingmakeríj’. Boekingssites rekenen te hoge bemiddelingskosten, vertelde Koninklijke Horeca Nederland aan de vooravond van de Horecava in Amsterdam. Met name marktleider IENS kreeg weer een lading kritiek over zich heen.


Infographic: ah.nl bezorgde met feestdagen 6 miljoen producten

Rondom de feestdagen bezorgde AH.nl 250.000 kratten met in totaal 6 miljoen producten door heel Nederland. Alle bezorgmomenten rondom Kerst zitten inmiddels vol. Albert Heijn heeft de opvallendste feiten en cijfers over online boodschappen doen tijdens de feestdagen verzameld in onderstaande infographic.


Meer artikelen in Food

Topic: Food

Wat eten we vandaag? Om rekening te houden met drukke schema’s en (di)eetwensen, doet de consument steeds vaker een beroep op (online) supermarkten en maaltijdbezorgers. Wat staat er in de toekomst op het menu? En welke ontwikkelingen zien we in de wereld van voedingsproducten en horeca? Je leest erover in dit Topic.

Interessant in andere E-commerce topics