Food

Nieuwsbrief

 

Artikelen in Food

Takeaway.com gaat opgegeten worden, alleen door wie?

De food delivery market is in een interessant spel terecht gekomen. Ik heb met interesse de beursgang van het meest recente succesvolle beursgang gevolgd: TakeAway. Een typisch internetplatform waar potentieel veel winst in zit. Dat wil zeggen; het bedient twee partijen tegelijkertijd. En TakeAway is de virtuele middle man die aan elke transactie wat overhoudt. Aan beide kanten. Lees hieronder mijn voorzichtige conclusie dat TakeAway overgenomen gaat worden. Het is alleen nog de vraag op welk moment, en voor welk bedrag…


Body & Fit voor tientallen miljoenen euro’s verkocht

Het miljardenbedrijf Glanbia uit Ierland koopt Body & Fit uit Heerenveen voor vele tientallen miljoenen euro’s. De fabrikant koopt kennis en kunde om direct aan de eindconsument te verkopen. De Ieren investeren in het Friese bedrijf om versneld een netwerk van Europese webshops op te tuigen.


UberEATS bezorgt ontbijt in Londen

UberEATS, de maaltijdbezorgdienst van Uber, gaat in Londen ontbijten bezorgen. Voorlopig alleen in de binnenstad. Partners zijn PAUL, Coco di Mama, Tossed, Leon, Bagel Factory en Crepeaffaire en het ontbijt is zeven dagen per etmaal vanaf 7 uur beschikbaar. UberEATS probeert zich te onderscheiden van zijn grootste rivalen in Londen, Deliveroo and Amazon.


Meer artikelen in Food

Topic: Food

Wat eten we vandaag? Om rekening te houden met drukke schema’s en (di)eetwensen, doet de consument steeds vaker een beroep op (online) supermarkten en maaltijdbezorgers. Wat staat er in de toekomst op het menu? En welke ontwikkelingen zien we in de wereld van voedingsproducten en horeca? Je leest erover in dit Topic.

Interessant in andere E-commerce topics