Travel

Nieuwsbrief

 

Artikelen in Travel

Geen meldplicht voor Airbnb-verhuur

Er komt geen meldplicht voor vakantieverhuur van woningen, zoals via Airbnb. Hoewel de Tweede Kamer deze zomer een motie aannam waarin werd opgeroepen zo’n meldplicht mogelijk te maken, schrijven ministers donderdag dat gemeenten in de huidige wet- en regelgeving al genoeg mogelijkheden hebben om illegale verhuur aan te pakken.


Nieuwe commerciële organisatie Transavia moet digitale slagkracht vergroten

Transavia heeft de commerciële organisatie volledig op de schop genomen. Sinds 1 januari jl. behoren traditionele functies en afdelingen tot het verleden en werkt de luchtvaartmaatschappij op basis van rollen. Met als doel efficiëntere, snellere en blijere medewerkers, vertelt commercieel directeur Erik-Jan Gelink.


Lufthansa wil met open API nieuwe distributiekanalen aanboren

Lufthansa heeft een open API gelanceerd waarmee derden direct vliegtickets kunnen verkopen. Volgens de Duitse luchtvaartgroep is dit initiatief weliswaar onderdeel van de direct booking-strategie, maar niet bedoeld als nieuwe manier om de traditionele reserveringssystemen te omzeilen.


Meer artikelen in Travel

Topic: Travel

In dit Topic lees je alles over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van digital en tech in Travel. Nieuws, best practices, cases, insights over de digitalisering van de reiswereld.

Interessant in andere E-commerce topics