Misha de Sterke

Gemeente Haarlemmermeer
Presentatie:

eParticipatie en webcare in Haarlemmermeer

16:20 @ Kleine zaal

Haarlemmermeer is een goed voorbeeld van webcare en een geslaagd eParticipatietraject. De gemeente geeft, op het eParticipatieplatform ‘mijn aandeel in Haarlemmermeer’, inwoners en ondernemers de mogelijkheid om ideeën aan te reiken over wat zij anders zouden willen zien in hun omgeving (van kleine aanpassingen tot aan visionaire plannen). Erg effectief en efficiënt in kosten en tijd. Ook kunnen particulieren zelf een traject starten.

Misha de Sterke, is sinds 3 jaar werkzaam bij de gemeente Haarlemmermeer als senior communicatieadviseur met een specialisatie in online communicatie. Hij is verantwoordelijk voor de webcoördinatie en projectleiding van online projecten. Daarnaast verzorgt hij advies op het gebied van communicatie- en social media strategie.

In zijn sessie gaat Misha in op de succesfactoren, de do’s en dont’s, implementatie en de gevolgen voor het denken over (overheids) communicatie.

Om dezelfde tijd spreekt:
 • Arjen Hof

  Govunited

  Terwijl veel organisaties nog bezig zijn met de realisatie van de e-overheid neemt de m-overheid een vlucht voorwaarts….

  Bekijk het hele profiel
 • Lodewijk van Wendel de Joode

  Nationaal Crisiscentrum

  Een schietincident in Alphen aan den Rijn, een storm met enkele doden als gevolg op het festival Pukkelpop (België). Tijdens een incident, of hooguit na enkele …

  Bekijk het hele profiel
 • Judith Sluiter

  Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding & Veiligheid

  Een schietincident in Alphen aan den Rijn, een storm met enkele doden als gevolg op het festival Pukkelpop (België). Tijdens een incident, of hooguit na enkele minuten, ……

  Bekijk het hele profiel