Influencer marketing

Topauteurs in Influencer marketing

Nieuwsbrief

 

Artikelen in Influencer marketing

Crowdselling via social media. Sellify doet het

Zo’n twee miljard mensen maken maandelijks actief gebruik van Facebook. Ook Twitter, LinkedIn en Instagram zijn wereldwijd niet meer weg te denken. Het biedt nieuwe kansen, zoals voor het eerste crowdsellingplatform, Sellify van Lennert Pieters. Via social media trekt hij op effectieve wijze potentiële consumenten aan voor zakelijke klanten. “Sell, satisfy en amplify geven exact aan waar wij voor staan: influencermarketing in een nieuw jasje.”


Wereldwijd influencers managen: ‘Ieder bedrijf een influencer marketeer’

Het is nog moeilijk voor te stellen, maar over een aantal jaar werkt er bij de meeste bedrijven een influencer marketeer. Die zal zich op internationale schaal bezighouden met het vinden van de juiste invloedrijke personen voor onder meer campagnes en user generated content.


Vertrouwen in influencers is groot: zo zetten bedrijven ze in

Tassenbedrijf Kipling startte afgelopen maand een campagne waarin influencers een belangrijke rol spelen. Opmerkelijk is dat het bedrijf haar eigen naam nauwelijks verbindt aan de campagne. Pas nadat de invloedrijke namen je hebben ‘verleid’ om een bezoekje te brengen aan de website wordt duidelijk wie er achter de campagne zit. Het vertrouwen dat bedrijven in influencers hebben is kennelijk groot.


Topic: Influencer marketing

In dit Topic lees je alles over Influencer Marketing. De vorm van marketing waarbij merken of organisaties een persoon of groep inzetten om invloed uit te oefenen op het gedrag van de doelgroep. Hoe groot is het belang van Influencer Marketing, hoe kom je aan influencers, waar liggen de kansen en met welke tips & tricks moet je rekening houden? Je leest het hier.

Interessant in andere Marketing topics