Webdesign

Nieuwsbrief

 

Artikelen in Webdesign

Hoge ontwikkelkosten? Eigen schuld

Een gewaagde uitspraak die ik de afgelopen jaren een paar keer voorbij heb horen komen. Toch ben ik het er in zekere zin mee eens. Ik ben een developer en ben van mening dat een klant de ontwikkelkosten van zijn applicatie kan verlagen door vaker extra te investeren in de modernisering ervan. Dat klinkt tegenstrijdig: extra geld uitgeven en goedkoper uitkomen. Toch is het zo. Ik zal je uitleggen hoe dat komt door je een kijkje te gunnen in de keuken van de developer.


De vijf domste uitspraken over mobiel

Het is alweer 2017. Op naar weer een jaar vol nieuwe technologische innovaties! We gaan in 2017 vol door met chatbots, Virtual Reality, Augmented Reality, Articial Intelligence en natuurlijk met mooie native apps, hybride apps, (progressieve) web apps, instant apps en mobiel vriendelijke responsive en adaptive websites.


Dit zijn de trends in webdesign voor 2017

Webdesigners hebben in 2017 de opdracht om een onderscheidend ontwerp te combineren met een aangename gebruikerservaring. Geen eenvoudige opgave, want een eigenzinnig design staat vaak op gespannen voet met optimaal gebruikersgemak. Zoek je inspiratie voor een nieuwe website, of een website redesign? Lees dan zeker dit uitgebreide artikel met de belangrijkste webdesign trends voor 2017.


Reiswinnaars Website van het Jaar-verkiezing bekend

TUI en VakantiePiraten.nl zijn de winnaars van de verkiezing Website van het Jaar in de categorie Vakantie & Toerisme. Voor TUI is het de derde keer op rij dat zij de felbegeerde prijs Populairste Website in de wacht sleept. VakantiePiraten.nl is voor de tweede maal Beste Website volgens het Nederlandse publiek.


De geheimen achter waanzinnig effectieve infographics

Wie zich professioneel bezighoudt met SEO en contentmarketing, zet natuurlijk infographics in als onderdeel van een kansrijke inbound marketing-strategie. Van complexe informatie sneller begrijpelijk maken, tot luchtig entertainment: met infographics kan het. Ze worden zodoende vaker gelezen en gedeeld dan puur tekstuele content. In dit artikel heb ik voor jou – heel toepasselijk – 10 leerzame infographics verwerkt. Ontdek nu hier het ‘waarom, wanneer & hoe’ omtrent de inzet en uitwerking van engagement-verhogende infographics. Enne.. na het lezen kun je je waarschijnlijk zo’n 80% nog prima herinneren!


Meer artikelen in Webdesign

Topic: Webdesign

In dit topic vind je achtergrondartikelen, best practices, cases en interviews over alle activiteiten die te maken hebben met webdesign. Zelf bijdragen aan dit Topic? Mail dan naar egbert@emerce.nl.

Interessant in andere Marketing topics