Webdesign

Topauteurs in Webdesign

Nieuwsbrief

 

Artikelen in Webdesign

Hoe krijg je structuur in Google Tag Manager?

Ben je onverwachts meer tijd kwijt aan het opzoeken van een tag? Ben je de benaming van een tag weer eens vergeten? Geloof me, je bent niet alleen. Dit merk ik vooral bij bedrijven waar de Google Tag Manager veel Tags bevat en weinig structuur heeft. Hoe meer Tags, des te slechter het overzicht. Als we wat meer tijd nemen voor structuur en regels dan betaalt dat zich op langer termijn uit. In dit blog vertel ik je hoe je de Google Tag Manager overzichtelijk houdt en vind je een checklist die het werk overzichtelijk houdt.


Technical debt: investeer en voorkom faillissement

Een gewaagde uitspraak die ik de afgelopen jaren een paar keer voorbij heb horen komen. Toch ben ik het er in zekere zin mee eens. Ik ben een developer en ben van mening dat een klant de ontwikkelkosten van zijn applicatie kan verlagen door vaker extra te investeren in de modernisering ervan. Dat klinkt tegenstrijdig: extra geld uitgeven en goedkoper uitkomen. Toch is het zo. Ik zal je uitleggen hoe dat komt door je een kijkje te gunnen in de keuken van de developer.


De vijf domste uitspraken over mobiel

Het is alweer 2017. Op naar weer een jaar vol nieuwe technologische innovaties! We gaan in 2017 vol door met chatbots, Virtual Reality, Augmented Reality, Articial Intelligence en natuurlijk met mooie native apps, hybride apps, (progressieve) web apps, instant apps en mobiel vriendelijke responsive en adaptive websites.


Dit zijn de trends in webdesign voor 2017

Webdesigners hebben in 2017 de opdracht om een onderscheidend ontwerp te combineren met een aangename gebruikerservaring. Geen eenvoudige opgave, want een eigenzinnig design staat vaak op gespannen voet met optimaal gebruikersgemak. Zoek je inspiratie voor een nieuwe website, of een website redesign? Lees dan zeker dit uitgebreide artikel met de belangrijkste webdesign trends voor 2017.


Reiswinnaars Website van het Jaar-verkiezing bekend

TUI en VakantiePiraten.nl zijn de winnaars van de verkiezing Website van het Jaar in de categorie Vakantie & Toerisme. Voor TUI is het de derde keer op rij dat zij de felbegeerde prijs Populairste Website in de wacht sleept. VakantiePiraten.nl is voor de tweede maal Beste Website volgens het Nederlandse publiek.


Meer artikelen in Webdesign

Topic: Webdesign

In dit topic vind je achtergrondartikelen, best practices, cases en interviews over alle activiteiten die te maken hebben met webdesign. Zelf bijdragen aan dit Topic? Mail dan naar egbert@emerce.nl.

Interessant in andere Marketing topics