Publishing

Andere Topics in Media

Emerce Jobs

 

Artikelen in Publishing

‘Facebook en Google niet aansprakelijk voor (onjuiste) informatie’

Gisteren las ik, met veel genoegen overigens, het meest recente essay van Rob Wijnberg op de Correspondent. De auteur, filosoof en bedrijfskundige Rob Wijnberg, zet in zijn essay vrij helder uiteen dat we een drietal verschillende waarheden kennen: de gegeven waarheid, de gevonden waarheid en de gemaakte waarheid.


‘Omzet online radioreclame verdubbelde in 2016’

De omzet van online radio-exploitant The Media Exchange groeide in 2016 richting de twee miljoen euro, een verdubbeling ten opzichte van het voorgaande jaar. “Je merkt dat directies van radiozenders nu gereed staan om goed te investeren in digitalisering”, aldus TME-directeur Arthur Hoogendijk.


Meer artikelen in Publishing

Topic: Publishing

Hier vind je alle informatie die je helpt bij het maken van de juiste keuzes op het gebied van online publishing. Wat moet je weten over nieuwe uitgeefdiensten? Hoe zet je innovatieve digitale uitgeefproducten het beste in? Welke verdienmodellen zijn in opkomst? Waarmee moet je rekening houden als het gaat om complexe kwesties als rights management en recommendation? De antwoorden vind je hier. Zelf bijdragen aan dit Topic kan: mail bij interesse naar topics@emerce.nl.

Interessant in andere Media topics