Deel dit artikel
-

Gezocht: toepassingen streaming media

De derde Emerce Update van dit jaar, op 16 maart aanstaande in Amsterdam, is gewijd aan 'monetizing streaming media'. De Emerce-redactie zoekt bedrijven die willen laten zien wat ze kunnen op het gebied van streaming media. Voor de zogeheten 'playground' zijn een beperkt aantal gratis plaatsen beschikbaar.

In de Emerce Update ‘Monetizing Streaming Media’ komt aan de orde welke advertentiemodellen er bestaan rondom streaming media en hoe er gemeten en afgerekend wordt. En hoe publishers kunnen verdienen aan de syndication van streaming content. Plus: wat zijn de laatste trends in pod- en vodcasting? Tenslotte zal er in een aantal cases ook aandacht besteed worden aan de praktijk: hoe houdt u de kosten in de hand, bij welke dienstverleners moet u zijn en welke fouten moet u zeker vermijden?

In navolging van eerdere Emerce seminars zal er ook deze keer een ‘playground’ geopend worden. Deze is bestemd voor bedrijven die een nieuw en/of innovatief product op het gebied van streaming media willen laten zien, varierend van hardware, software en diensten tot content en advertising.

Als u geïnteresseerd bent om uw product of dienst te laten zien, hebt u de keuze uit twee opties: een premium positie en een kosteloze aanwezigheid.

De kosteloze plekken zijn beperkt en alleen bestemd voor de meest innovatieve inzendingen, geselecteerd door de redactie van Emerce. Een plek op de playground is daarmee niet gegarandeerd. Een verzoek voor een kosteloze plek op de playground kunt u mailen naar anton@emerce.nl. uiterste inzendatum: vrijdag 10 maart.

Wie kiest voor een premium-positie is wel verzekerd van een plaats en heeft bovendien een betere plek. Voor de premium-positie kunt u contact opnemen met de sales-afdeling van Emerce, mail of bel met Mischa Bender (sales@emerce.nl of 023 – 546 39 20).

Geef in beide gevallen aan welke voorzieningen nodig zijn voor het tonen van het product.

Voor meer informatie over het programma en de lokatie van de Emerce Update Streaming Media, en voor toegangsbewijzen, klik hier.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond