Deel dit artikel
-

Downloadactie Lion met Anouk

Nestlé voegt aan verpakkingen van Lion een code toe waarmee fans van Anouk een unieke track van haar kunnen downloaden via de site Lion.nl. Het gaat om het lied 'Only you' dat ook te horen is in de nieuwe commercial van Lion.

Anouk maakt al enige tijd reclame voor Lion, onder meer op televisie. Ze heeft nu voor Lion een track opgenomen die Lion – onderdeel van het voedingsmiddelenconcern Nestlé – op de site zal aanbieden voor downloaden. Het nummer is al gedeeltelijk te horen in de nieuwe commercial van Lion, die ook op de site is te bekijken, en is niet verkrijgbaar in de winkel.

De volledige uitvoering van ‘Only you’ zal op 6 februari zijn première beleven in het radioprogramma van Edwin Evers op Radio 538 en is vanaf 7 februari voor downloaden beschikbaar, zo staat vermeld op de site van Lion. Wie de track wil downloaden (en op een cd branden) dient daarvoor de unieke code te gebruiken die staat afgedrukt op een cd-hoesje dat is toegevoegd aan verpakkingen met vijf stuks Lion.

Radio 538 voert gelijktijdig een promotieactie rond Lion en Anouk. Via de site is het mogelijk mee te doen voor ‘Anoek-pakketten’, met daarin onder meer de laatste cd, een ‘Lion Anouk’ poster en een gesigneerde dvd.

De technologie voor het downloaden wordt geleverd door het Nederlandse Lyzia.com, dat momenteel ook actief is met MSN en Noordzee FM in de downloadsite NoordzeeMSN.nl.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond