Deel dit artikel
-

Wegener start Reisradar

Na JobTrack en AutoTrack lanceert mediaconcern Wegener het nieuwe online reisportaal ReisRadar, dat is opgezet met hulp van meerdere grote reisaanbieders.

ReisRadar is bedoeld als een ‘one stop shop’; bezoekers kunnen binnen één website hun ideale vakantie zoeken én boeken. Naast het zoeken en boeken binnen de enorme hoeveelheid vakanties, kan de gebruiker zich breed oriënteren door middel van dagelijks aangevulde reisverhalen, reistips en nieuws.

Bovendien is een samenwerking aangegaan met Zoover.nl. Hierdoor beschikt ReisRadar reeds vanaf de start over bijna 400.000 persoonlijke beoordelingen van ruim 100.000 accommodaties over de gehele wereld. Elke nieuwe beoordeling die op Zoover.nl wordt toegevoegd, wordt ook direct op ReisRadar geplaatst.

In ReisRadar participeert een aantal gerenommeerde reisorganisaties waaronder OAD Reizen, Hotelplan, Neckermann Reizen, Vrij Uit, Sudtours Vliegvakanties, Sunair Vakanties, Sky International Tours, Girassol Vakanties, Isropa Reizen en DTI Travel. De meeste van deze organisdaties hebben hun reisaanbod reeds gekoppeld aan ReisRadar. Zowel de bouw van de website als de database-koppelingen met de participerende reisorganisaties, liggen in handen van ICT-partner TSI Solutions.

Deel dit bericht

2 Reacties

Martin van Kranenburg

De eerste indruk: volledig maar erg druk en rommelig. Wel veel content – wat goed is – maar ze willen nu te veel te willen vertellen wat hetgeen onoverzichtelijk maakt. Verder is het aanbod van touroperators nog te weinig om echt van een portal te spreken. En het boeken kan toch echt eenvoudiger ik was echt op zoek naar de "ik wil boeken button" dit zou intuitiever kunnen.

Gino Goossens

Wat betreft usability nog veel te optimaliseren/verbeteren en dat al in het begin stadium. Kleurstellingen, overzichtelijkheid, buttons of te wel de 'reisporno' zoals vandaag geleerd van Ruben Timmermans. Ook op het gebied van search engine optimalisatie laat de site behoorlijk veel te wensen over: Titelpagina: ReisRadar – Hoofdpagina, ReisRadar Lastminutes – pagina?? Waar zijn de USP's? De reis content (aanbieders) zijn ook niet bepaald ontsloten wat betreft de aanbieders…  Tja, ik weet niet wat ik moet denken van deze 'opkomende hyena's' in de reiswereld. Maar goed, welkom zal ik dan maar zeggen 😉

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond