Deel dit artikel
-

Edwin Valent hoofd nieuwe media VARA

Edwin Valent is benoemd tot hoofd nieuwe media bij de VARA. Hij volgt Wessel de Valk op, die zich vanaf 1 december gaat richten op zijn eigen bedrijf.

Valent werkte eerder voor verschillende mediabedrijven, waaronder de VPRO, MTV, TMF, RTL en Veronica. Bij Talpa werkt hij aan de crossmediale formats van Tien.

De Valk hield zich bij de VARA zich vooral bezig met de ontwikkeling van digitale themakanalen. Kort geleden ontving hij in verband hiermee nog een nominatie voor de ABN AMRO New Media Award.

De VARA-afdeling Nieuwe Media houdt zich bezig met programmasites, teletekst en de themakanalen HumorTV en ConsumentenTV.  In 2008 zullen onder meer een nieuwe Debatportal en de jongerenportal SSO (Short Stories Online) worden gelanceerd én wordt een Onderzoeksjournalistiek-portal verder uitgebouwd, zo meldt omroepblad Broadcast Press.  

Deel dit bericht

1 Reactie

Paul Be

Weet u zeker dat dit < http://www.emerce.nl/pcit/img.db?2231109 > een foto is van Edwin Valent ?Op de website < http://www.edwinvalent.nl/ > ziet hij er heel anders uit!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond