Deel dit artikel
-

Marc Duijndam weg bij Google

Marc Duijndam, al vijf jaar directeur van Google Nederland, verlaat het bedrijf eind februari.

Duijndam wil zich na vijf jaar meer richten op zijn gezin. Wie Duijndam gaat opvolgen is nog niet bekend.

Marc Duijndam werkte eerder bij Ilse en werd naar eigen zeggen via een headhunter aangezocht voor Google. In de eerste jaren was Google Nederland nauwelijks zichtbaar voor de buitenwacht, maar uiteindelijk werd Duijndam het gezicht van Google in de Benelux.

Duijndam is niet de enige die opstapt. In oktober werd bekend dat managers Maurice Pothof en Erik Broekhuis al Google Nederland verlaten om het bedrijf Netsociety te beginnen.

Deel dit bericht

9 Reacties

Paul Hendriks

Natuurlijk goed als Marc Duijndam voor zijn gezin kiest, maar als u zegt dat hij niet de enige is die opstapt lijkt het er op dat er meer loos is bij Google. Google krijgt langzamerzeker het imago van een machtige en onneembare vesting. Het zou mooi zijn voor de marktwerking dat er weer ruimte komt voor anderen dan alleen Google. Ik hoop met dit berichtje dat daar misschien in 2008 iets van de merken is.

Sjoerd

Een staat los van het ander.Als Bill Gates opstapt raakt Microsoft ook niet haar dominante positie kwijt, of wel?

Andries de Bruijn

Wat zou er dan loos kunnen zijn bij google?

PeterK

Zou hij lekker gecashed hebben?  Want tijd aan je gezin besteden dat kan toch ook na 18.00 en in het weekend!

danny

marc, goede beslissing van m meer tijd aan zn gezin te besteden… respect! groet, danny 

henk

Schinnt een beetje sectarisch te zijn. Denk dat de nuchtere hollander daar niet zo van houdt… OF zijn zojuist de optietermijnen van de mannen van het eerste uur verstreken en zou een ieder die dit leest na het cashen ervan 'meer tijd aan zijn gezin besteden' in plaats van voor de baas te werken? Ik wel!!

Mark de Wit

Ik vond het een verschrikkelijke vent. Wist google ook totaal niet te promoten naar buiten toe. Iedere keer als ik een interview met hem zag kreeg ik de neiging de TV uit te zetten. De Nederlandse afdeling van Google heeft een sterke manager nodig die zijn team weet te stimuleren en google naar buiten toe kan verdedigen.

Frans Greven

Hoe je het ook bekijkt Marc heeft een leidende rol gespeelt in de opmars van Google in Nederland, nergens ter wereld zijn ze zo dominant. Complimenten. Groot gelijk om wat meer tijd aan zijn gezin te gaan besteden en ongetwijfeld dat de mannen allemaal opties hebben ge?ncasseerd (net als Paul Molenaar).

Marcel Gelderblom

Marc, veel succes en plezier na Google. Goed gedaan, weer een klus geklaard!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond