Deel dit artikel
-

Zoekallehuizen komt met makelaarsgids

Tot voor kort moest de consument afgaan op de blauwe ogen van de makelaar. Zoekallehuizen geeft met de makelaarsgids nieuwe gegevens vrij. Welke makelaar verkoopt de meeste huizen?

Vragen waar een makelaar vaak geen antwoord op wil geven worden nu beantwoord Zoekallehuizen. Op basis van objectieve gegevens, onder meer van het kadaster worden vragen beantwoord als ‘Welke makelaar krijgt de beste prijs voor de huizen die hij verkoopt’ en ‘Wie verkoopt ze het snelst?’.

Met deze makelaarsgids kunnen consumenten zelf de beste makelaar kiezen, zo beredeneert de huizensite. Gijs den Hollander, directeur van Zoekallehuizen: "De consument ziet het verschil tussen de vraagprijs en de gerealiseerde verkoopprijs. Met deze gegevens leer je een makelaar echt kennen."

Op Zoekallehuizen.nl is het mogelijk om in de makelaarsgids te zoeken naar makelaars op plaats of postcode. Aan de hand van verschillende opgegeven criteria krijgt de gebruiker een aantal makelaars te zien.

Er hangt wel een prijskaartje aan de informatie, die per e-mail wordt toegezonden. Voor 25 euro worden de gegevens van 3 makelaars opgevraagd. Iedere opvolgende makelaar kost 8 euro.

Zoekallehuizen is in handen van de Rabobankgroep.

Bron foto: netan (CC)

Deel dit bericht

1 Reactie

Ewoud Nysingh

Wat we gisteren misschien niet goed hebben verteld is dat de eerste informatie die je van de Makelaarsgids krijgt gratis is. En daar kan je al heel veel mee, je ziet namelijk wie de makelaars zijn in het betreffende postcodegebied, hoeveel huizen ze hebben verkocht (sinds oktober 2005) en hoeveel ze in de verkoop hebben. Pas als je nog meer informatie wilt (bijvoorbeeld over het verschil tussen de vraag- en de aankoopprijs) moet je betalen.Ewoud Nysingh, woordvoerder Zoekallehuizen

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond