Deel dit artikel
-

‘Lancering 3G iPhone in tweede kartaal’

Verwacht wordt dat Apple de tweede generatie iPhone in het tweede kwartaal lanceert. Het zou een 3G toestel worden. De Bank of America voorspelt dat Apple in het derde kwartaal van dit jaar meer dan 8 miljoen van de toestellen heeft geproduceerd.

Dat meldt het persbureau Reuters.

Aandelen Apple stegen twee procent en eindigden op 143,01 dollar na de voorspelling in een onderzoeksrapport over het 3G toestel van analyst Scott Craig, die in dienst is bij de Bank of America. "Aanwijzingen duiden op een grote productie van de 3G iPhone die van start gaat in juni, voorafgegaan door een kleiner aantal in mei", aldus Craig.

AT&T, de mobiele operator voor de iPhone in de Verenigde Staten sprak vorig jaar nog de verwachting uit dit jaar een 3G versie van de iPhone aan te bieden. Een duidelijke lanceringsdatum wilde het bedrijf vrijdag nog niet kwijt.  Ook Apple wilde verder geen commentaar leveren.

Apple verwacht eind dit jaar 10 miljoen iPhones te hebben verscheept. In januari meldde het bedrijf dat er meer dan 4 miljoen iPhones waren verkocht sinds de lancering in juni.

Bron foto: Shht! (CC)

Deel dit bericht

1 Reactie

Stefan

In Nederland is de eerste versie nog niet eens beschikbaar. Zullen we dan maar gelijk deze 3G versie in Nederland lanceren en de eerste versie helemaal vergeten 😉

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond