Deel dit artikel
-

Playboy zet in op telefoonseks

Playboy heeft speciaal voor de iPhone een versie van Playboy.com aangekondigd. Het blad staat natuurlijk bekend om zijn scherpe artikelen, maar plaatst op iPlayboy voornamelijk informatie ter ontspanning.

Op iPlayboy onder meer een Playboy radiozender, de bekende foto’s, video’s en de nodige uitgaanstips. Altijd al het verschil willen weten tussen een Bunny, een Playmate of een Centerfold? De website biedt ook de rubriek ‘Ask Hef’.

Met de verkiezing van ‘Miss Mobile Playboy’ is de site de lucht in gegaan. iPlayboy moet een voorproefje zijn van Playboy’s tweede generatie aan mobiele invulling. In de nabije toekomst komt Playboy met een sociaal netwerk voor de mobiel en verschillende nieuwe partnerschappen op het gebied van content.

Eerder kwam Playboy met een social networkingsite gericht op studenten. Zonder foto’s van blote vrouwen en enkel toegankelijk voor studenten in het bezit van een e-mailadres eindigend op .edu.

Tegelijkertijd lanceerde Alcatel op de CTIA-conferentie in Los Angeles de Alcatel Playboy Phone. Op het tostel prijkt de Playboy-bunny, het logo van het mannenblad.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond