Deel dit artikel
-

Vodafone mag iPhone in tien landen verkopen

Er lijkt weer wat beweging te komen in de verkoop van de iPhone. In één klap komen er tien landen bij waar het gehypte toestel verkocht mag worden. Vodafone is de gelukkige provider die met Apple hierover een overeenkomst heeft gesloten.

Het Britse telecombedrijf liet dinsdag weten de iPhone later dit jaar aan te bieden in Australië, Tsjechië, Egypte, Griekenland, Italië, India, Portugal, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika en Turkije. Nederland blijft in het rijtje achterwege.

In Europa wordt de iPhone momenteel aangeboden door Orange in Frankrijk, T-Mobile in Oostenrijk en Duitsland en O2 heeft een deal gesloten om de iPhone aan te bieden in het Verenigd Koninkrijk en Ierland.

Vodafone heeft met de overeenkomst om in vier Europese lidstaten de iPhone te mogen verkopen een goede slag geslagen. Met de deal van Vodafone zijn hiermee in 9 van de 27 EU-lidstaten door verschillende providers overeenkomsten gesloten met Apple.

Over de providers die in andere interessegebieden als de Scandinavische landen, de Benelux en ook in Spanje en Polen de iPhone aan gaan bieden is vooralsnog ook weinig bekend.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond