Deel dit artikel
-

Apple wimpelt Macworld Expo af

Apple zal niet langer acte de présence geven op de Macworld Expo. De Apple-liefhebbers moeten het op de jaarlijkse bijeenkomst stellen zonder de keynote van topman Steve Jobs.

Jobs geeft sinds 1997 de zogenoemde ‘Stevenote’ waarin onder veel belangstelling de nieuwe producten van Apple worden gepresenteerd. Dit jaar is de laatste keer dat het bedrijf de expo aan zal doen. Jobs is hierbij de grote afwezige, zijn plek wordt in januari ingenomen door Philip Schiller, Apple’s directeur voor wereldwijde productmarketing.

Jobs presenteerde de afgelopen keer de Macbook Air en gaf onder meer een korte toelichting op de ontwikkelingen rondom de iPhone. Grote producten als iTunes en de iPhone werden voor het eerst aan het publiek getoond op Macworld Expo in San Francisco.

De terugtrekking wordt gepresenteerd als een zakelijke beslissing. Volgens Apple zijn dergelijke beurzen overbodig geworden omdat het bedrijf de consumenten op eigen houtje ook bereikt. De fysieke winkels en de website van Apple zijn innovatief genoeg om meer dan honderd miljoen mensen te informeren.

Bron foto: Meanest Indian (CC)

Deel dit bericht

1 Reactie

Jeroen

Klinkt vooral alsof Jobs uitgefaseerd wordt…

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond