Deel dit artikel
-

Fusie van twee kleinere webbouwers

Webbouwers Mangrove uit Rotterdam en Think Ahead uit Dordrecht gaan fuseren. Snellere groei, meer mogelijkheden tot specialisatie binnen de nieuwe organisatie en kostenreductie zijn de voornaamste redenen voor het samengaan. De combinatie gaat verder onder de naam Mangrove thinks ahead.

Groot is de nieuwe combinatie niet te noemen. De nieuwe organisatie heeft in totaal 13 mensen in dienst. Daarvan staan er 8 volledig op de loonlijst. Het bedrijf voorziet verdere groei. Er staan nu 3 vacatures open. Echt groot wil de nieuwe combinatie ook niet worden.

“We willen juist groot worden door klein te blijven. We gaan duidelijk voor autonome groei en zien voorlopig geen enkele reden om ons aan te sluiten bij een grotere organisatie,” zegt directeur Oscar van Veen van Mangrove thinks ahead.

Van Veen denkt dat Mangrove thinks ahead sterk genoeg is om alleen verder te gaan. “We merken dat de markt de agelopen negen maanden weer aan het aantrekken is. En dat ook grote klanten ons weten te vinden omdat ze tevreden zijn over wat we in het verleden hebben gedaan,”  aldus Van Veen.

Mangrove heeft onder meer BCD, Tango en Dudok als grotere klanten. Think Ahead heeft Fortis Bank, Bisolvon en Liebherr in haar portfolio. Het nieuwe bureau, gaat verder vanuit het huidige kantoor van Mangrove in Rotterdam. 

Mangrove thinks ahead richt zich vooral op klanten in de zorg, in het onderwijs, de zakelijke dienstverlening en is onder meer gespecialiseerd in actiemarketing en het leveren van direct marketing systemen (het voor klanten versturen van grote hoeveelheden e-mail, redactie).

Roel Schiefelbusch, voormalig directeur van Think Ahead treedt toe tot de twee-koppige directie van Mangrove thinks ahead als business development director. De overige twee directieleden van de nieuwe combinatie zijn Robert Leefmans (operations director) en Oscar van Veen (managing director). 

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond