Deel dit artikel
-

Directeur van Lost Boys stapt op

Managing director Edwin Tromp stapt op bij Lost Boys. Tromp neemt afscheid van Lost Boys omdat hij zegt toe te zijn aan een nieuwe uitdaging. “Na ruim 3 jaar bij Lost Boys is het tijd om aan iets nieuws te beginnen”, aldus Tromp. Een opvolger is nog niet bekend. Wat Tromp hierna gaat doen, kan hij nog niet vertellen, zo laat hij Emerce via de telefoon weten.

Theo Cordesius, COO van IconMedialab AB/Lost Boys group waarvan Lost Boys onderdeel is, zegt: “Edwin Tromp blijft tot 1 juli aan en we zijn blij dat Eveline Aendekerk, Operations director Lost Boys, bereid is om daarna op ad-interim basis de taken waar te nemen tot er een opvolger is gevonden. We zijn Edwin erkentelijk voor zijn contributie van de afgelopen jaren.”

Tromp kwam in 2001 bij Lost Boys, waar hij begon bij het toenmalige Lost Boys Strategy. Begin 2002 werd hem de functie van managing director aangeboden. In de daarop volgende periode leidde Tromp het bedrijf. I

In deze periode is de Lost Boys organisatie sterk geprofessionaliseerd en is de organisatie aangepast aan de veranderende marktomstandigheden. Zo is onlangs besloten de uitvoering van het productiewerk extern te beleggen en te focussen op het adviseren van klanten over de inzet van interactieve media, stelt Lost Boys in een verklaring.

“Ik ben er trots op bij Lost Boys te hebben gewerkt, het is een periode waar ik met plezier op terugkijk. Dat komt niet alleen door het werken in deze branche en mooie en uitdagende projecten die we voor klanten hebben mogen uitvoeren. Wat ik het meest ga missen zijn de mensen met wie ik de afgelopen jaren met veel plezier heb samengewerkt, ” aldus Tromp.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond