Deel dit artikel
-

Emerce en PIBN lanceren Dutch Interactive Awards

Emerce en PIBN beginnen gezamenlijke de Dutch Interactive Awards. Dat is een vakprijs die het beste werk van Nederlandse interactieve bureaus in de schijnwerpers zet. De eerste uitreiking vindt plaats op donderdag 27 mei in Amsterdam.

Vanaf 26 maart tot en met 18 april kunnen Nederlandse interactive bureaus hun beste cases indienen. De Dutch Interactive Awards (site in aanbouw) gelden voor de beste sites in tien categorieën op het gebied van onder meer e-commerce, intranet, corporate en brandsites. Het gaat om sites die sinds 1 januari 2009 zijn opgeleverd.

Er zijn drie specialistische jury’s die de inzendingen beoordelen, ieder drie rubrieken. Er wordt bovendien een algemene prijs uitgereikt.

De prijsuitreiking vindt plaats op donderdag 27 mei in de Koepelkerk te Amsterdam.

Jonas Nouwen, directeur van PIBN: "De internetindustrie is weliswaar jong, maar heeft de afgelopen decennia een grote mate van professionaliteit bereikt. De Nederlandse interactieve dienstverlening behoort tot de top van de wereld. Tijd dus voor een prijs binnen de branche, die kijkt naar kwaliteit, effectiviteit en creativiteit. Zowel aan de kant van de opdrachtgever, als aan de kant van het full service internetbureau".

Gijs Vroom, uitgever Emerce, licht toe: "We doen dit omdat er voor de categorie websites die we gaan belonen nog geen prijzen zijn. Dat werk verdient ook aandacht. Het gaat bij deze award om excellent werk in interactive media".

Deel dit bericht

2 Reacties

Matthijs van den Broek

Ik las gisteren op Molblog: ?Het grote verschil met andere awards (lees Spin Awards) is dat bij de Dutch Interactive Awards het om alle soorten websites gaat zoals portals, communities, webwinkels, corporate sites en intranetten.?

Ron

Grote vraag voor de meeste is : en wat leverd zo'n award mij of ons op ? Zou als ik het moest doen eerst zelf de site in de lucht hangen en dan pas praten over een award, maar wie ben ik ? Ron Hartogs

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond