Deel dit artikel
-

Financiering voor Newsgator

Newsgator, aggregator van rss feeds, is erin geslaagd geld op te halen. Daarmee lijkt de toekomst van het bedrijf voorlopig gewaarborgd. Newsgator heeft geld gekregen van Mobius Venture Capital. Hoeveel geld Newsgator heeft gekregen, heeft het bedrijf niet bekend gemaakt.

Newsgator wil het geld gebruiken om zijn product verder te ontwikkelen. Ook wil het bedrijf zijn verkoop en marketringinspanningen opvoeren met het geld dat het bij Mobius Venture Capital heeft opgehaald.

“We zijn erg blij met Mobius als investeerder. Het stelt ons in staat om onze producten en diensten sneller te ontwikkelen,” zegt  Greg Reinacker, CEO van NewsGator Technologies naar aanleiding van de financiering.

 “Wij waren al een tijdje op zoek naar een speler op rss-gebied. De ontwikkelingen op het gebied van rss volgen zich namelijk razendsnel op. We denken dat we met Newsgator een van de leidende partijen op dat gebied hebben gevonden,” zegt Bradley Feld, directeur Mobius Venture Capital.

Newsgator is een rss aggreator die ook opgenomen kan worden in Microsoft Outlook. Dat is het grote vordeel dat Newsgator heeft ten opzichte van andere rss aggregators.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond