Deel dit artikel
-

Van den Ende reikt online ondernemersprijs LOEY uit

Wie is de beste beginnende en gevorderde ondernemer in de online industrie? Die vraag staat centraal bij de Leading Online Entrepeneur of the Year, een prijs die onder voorzitterschap van Joop van den Ende wordt uitgereikt.

Op 1 september zullen de twee zogeheten LOEY Awards in Amsterdam worden uitgereikt, als stimulering voor Nederlands ondernemerstalent.

Belangstellenden kunnen vanaf vandaag tot 15 juli inzenden. De voorwaarde voor deelname is dat ze 5 jaar aantoonbaar actief moeten zijn in de online branche en 2,5 miljoen euro moeten omzetten of 250.000 euro winst boeken. De Starter Award gaat naar een bedrijf dat tussen de 1 en 4 jaar oud is en 50.000 euro omzet. Zij kunnen eer winnen, en de winnaar van de LOEY Award een horloge.

“De innovatieve kracht vanuit de online branche is gigantisch; het belang van online entrepreneurs voor de Nederlandse economie is evident. De voorlopers binnen deze branche verdienen dan ook meer aandacht en zichtbaarheid. Door succesvolle online ondernemers en hun werk via de LOEY Awards te promoten en te stimuleren, willen wij bijdragen aan een verdere uitbouw van online initiatieven en samenwerkingsverbanden in Nederland,” aldus Hubert Deitmers, mede-oprichter van investeringsfonds Van den Ende & Deitmers.

Deitmers ontwikkelde het initiatief samen met Deitmers ontwikkelde het initiatief samen met Gert-Jan Munneke (Online Tuesday en Traffic4u) en Heleen van Oord (Peak Capital en DQ&A).

Munneke: “De jury moest een breed draagvlak vertegenwoordigen en bestaat daarom ook uit mensen van buiten de online branche. Die bestaat uit Annemarie van Gaal, Jan Kees de Jager, Bernhard van Oranje, Daniël Ropers en Joop van den Ende”.

Het is de bedoeling dat de prijs jaarlijks zal worden uitgereikt.

Emerce en De Financiële Telegraaf zijn mediapartners van de LOEY Awards.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond