Deel dit artikel
-

Ordina al anderhalf jaar in de verkoop

Automatiseerder Ordina, waaronder ook internetbedrijf Clockwork valt, heeft moeite kopers te vinden. Het staat inmiddels al ruim 18 maanden te koop.

Dat meldt althans het Financieele Dagblad op basis van anonieme bronnen. Volgens de krant is het bedrijf anderhalf jaar geleden onder leiding van Deutsche Bank in de etalage gezet. Sinds die tijd zijn er geen serieuze kopers geweest die interesse hebben getoond. Ordina zelf is niet direct bereikbaar voor commentaar.

In eerste instantie zou de verkoop een goede prijs moeten opbrengen. Met het minder rooskleurige financiële plaatje van Ordina en de beurswaarde die blijft dalen, lijkt de verkoop inmiddels noodzaak.

Opvallend is dat Ordina-baas Ronald Kasteel dinsdag, bij de presentatie van de halfjaarcijfers, nog liet weten het ergste van de neerwaartse spiraal achter de rug te hebben. Hij liet de woorden ‘positieve signalen’ en ‘stabiliserende prijsontwikkeling’ vallen.

Tegen het Financieele Dagblad liet Kasteel weten dat er nog geen concrete belangstelling is geweest voor een overname, maar mochten er geïnteresseerden zijn, dat de deur open staat. Verkoop zou volgens de ceo niet noodzakelijk zijn.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond