Deel dit artikel
-

TMF stopt op tv en gaat verder online

TMF trekt dit voorjaar de stekker eruit. Alle medewerkers worden ontslagen. Een tekort aan advertenties en tegenvallende kijkcijfers dwingt de zender tot dit besluit. Op termijn gaat TMF digitaal verder.

Dat meldt dagblad De Pers. TMF, onderdeel van MTV Networks, zou de verliezen niet meer aankunnen. Volgens De Telegraaf neemt Comedy Central de plek in van TMF om zo meer kijkers te bereiken.

In de krant laat MTV-directeur Niels Baas weten dat de muziekzender ‘volop gebruik wil maken van digitale mogelijkheden’. TMF zou digitaal nog uitgebouwd kunnen worden op termijn.

Sommige medewerkers van TMF zouden een nieuwe plek kunnen vinden bij MTV Networks.

Deel dit bericht

12 Reacties

Koen

TMF MOET BLIJVEN!

Marielle

Verder op mobiel…?Denk dat daar een behoorlijk winst uit te halen valt!medewerkers, veel sterkte!

Mireille

eerlijk gezegd is het wel logisch dat het stopt..Ten eerste waren er de laatste tijd veel te veel programma's en werd er weinig muziek gedraait..En er is geen vernieuwingHoop wel dat er een nieuwe muziekzender komt, want dat heeft NL wel nodig!

renee

KIJK DIT NOU MOET ZOWIEZO BLIJVEN !&& VALERIO DUIKT ONDER WEET IK VEEL !ALLEEEN DIE PROGRAMMAS MOETEN GEWOON BLIJVEN!

Nico

Terecht! Na een aantal jaar verschillende programma's en weinig muziek te draaien (en als er muziek werd gedraaid standaard de top40 wat op elke radio voorbij komt) begrijp ik de tegenvallende advertentiewaarden en kijkcijfers wel.

Sander

Ooit was MTV een zender met een eigen karakter, veel goede muziek en mooie arty animaties tussendoor. Omgebouwd naar slappe top 40 zender met lame soaps. TMF was ooit hardcore minimal. Studiootje in vervallen pand met caravan als opnamewagen. Brakke decors, leuke VJ's, veel muziek, ook 'andere' muziek en veel interactie met kijkers.Beide door commercie gesloopt. Hebberige heren die dachten dat veel van hetzelfde uit het midden in combinatie met soapformules gekopieerd van de gewonde zenders, goed zou verkopen. Niet dus. Iedereen die Kane en Anouk zeven keer op rij de TMF awards ziet winnen weet dat dit niet opschiet. Het behang werd een beetje geel… Voor echte muziek zoek je op YouTube naar het kanaal van TonyHellfinger!

Martijn

Ik ben voor de Box, hoe dan ook… 🙂

Kroepoek

jij hebt ook altijd voeral commentaar op mjel 😛

kroepoek

achja, was wel ergens te verwachten, gelukkig hebben we mtv nog :o)

TMF moet blijven

deborah

sinds dat er 's ochtends dat tmf toons werd gedraaid gingen er minder mensen kijken dus! ik zag het wel aan komen

Dennis

Beter! De verhouding muziek/onzin raakte behoorlijk uit balans. Echter, MTV is niet veel beter. Waar kunnen we nu clips bekijken?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond