Deel dit artikel
-

Mirabeau groeit 20 procent tot 18 miljoen euro

Full service internetbureau Mirabeau heeft de omzet afgelopen jaar met ruim 20 procent zien stijgen tot boven de 18 miljoen euro. In het tiende jaar van zijn bestaan komt er een nieuw bedrijfsonderdeel bij, deze maand nog.

Dat maakte het bedrijf vanmiddag bekend. Ook de winst steeg, maar daarover geeft het geen details.

“Na een vrij moeizame start met de verkoopprocessen, kwam de kentering in het voorjaar van 2010”, zegt algemeen directeur Adjan Kodde. “In dat voorjaar kwam er duidelijk een andere houding binnen het bedrijfsleven, zowel bestaande als nieuwe klanten zagen het belang van nieuwe proposities.

2009 was het jaar van de self service, 2010 van kostenbesparing en marktaandeel. Het besef kwam dat na kostenbesparing de focus weer op groei moest. Ik denk dat 2011 het jaar wordt waarin verschillende nieuwe initiatieven, zoals mobiel en social media, worden geïntegreerd.

Veel bedrijven hebben afgelopen 1 à 2 jaar de eerste stappen gezet met actuele toepassingen als mobiel of social media, vaak met behulp van kleine gespecialiseerde bedrijven. Ze merken nu dat die kanalen zichzelf bewezen hebben. Het wordt dus belangrijk om die data en klantcontacten met elkaar te integreren”.

Kodde verwacht dat zijn bedrijf ook dit jaar met minimaal 20 procent zal groeien. Dat zou de omzet voor het eerst boven de 20 miljoen euro brengen.

Eind deze maand lanceert Mirabeau een nieuw bedrijfsonderdeel, maar daar wil de directeur nog geen details over kwijt.

Deel dit bericht

4 Reacties

Sander

Is dit een gesponsorde post?

Bas Groot

@Sander: ik vind het wel nieuws, om 20% te groeien in tijden van crisis in een branche waar veel klappen vallen en de onzekerheid groot is. Het is een duidelijk teken van herstel van de markt en daarmee de economie, want internetprojecten is een pre-cyclische markt; als het slecht dreigt te gaan worden internetprojecten meteen afgeschoten en als het beter dreigt te gaan wordt als eerste in internet geinvesteerd. Ik feliciteer mijn (semi)concurrent en voormalige collega's Adjan, Erik en Heini met zo'n keurig groeicijfer.

Erwin Boogert - Emerce

Beste Sander Fezzmeister, daar is op geen enkele manier ooit sprake van op deze site. Waar haal je die indruk vandaan?

henk

Ach ja moet je iemand serieus nemen die als emailadres fezzmeister@gmail.com heeft? Is toch mooi nieuws dit? Adjan en de hele club heel veel succes in 2011 en kick some ass

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond