Deel dit artikel
-

Coolblue begint online winkel voor smartphones

Het Rotterdamse e-commercebedrijf Coolblue heeft een nieuwe webwinkel geopend. Het gaat om Smartphoneshop.nl. De online shop verkoopt smartphones in combinatie met belabonnementen van KPN, T-Mobile en Vodafone. Volgens Pieter Zwart, directeur van Smartphoneshop.nl kreeg Coolblue steeds meer vragen over smartphones en was de tijd daarom rijp om een nieuwe shop te openen.

De jongste webwinkel van Coolblue is volgens hetzelfde principe opgezet als haar voorgangers waaronder PDAshop.nl, Digicamshop.nl en Mp3man.nl. Via de website zijn ook accessoires als accu’s, carkits, extra geheugen, Bluetooth artikelen, oordopjes en koptelefoons te koop. Bij het afsluiten van een nieuw abonnement kan worden aangegeven of het huidige nummer behouden moet worden. Het maakt daarbij niet uit of consumenten een vast of een prepaid abonnement heeft.

“De lancering van Smartphoneshop.nl is een logisch vervolg op het succes van PDAshop.nl,” zegt Zwart. “De online-uitgaven zijn in Nederland de laatste 4 jaar verdubbeld. Onze doelstelling is om het grootste online verkooppunt in Nederland te worden op het gebied van smartphones .”

Volgens Zwart heeft Coolblue inmiddels 48 man in dienst en handelt het bedrijf jaarlijks 100.000 bestellingen af. Hoeveel omzet Smartphone maakt, wil Zwart niet vertellen.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond