Deel dit artikel
-

Lemz ingehuurd voor online campagne Axe

Reclamebureau Lemz heeft de nieuwe online campagne ontwikkeld voor Axe Snake Peel. Bedoeling van de campagne is om de Nederlandse man van rond de 20 massaal aan het scrubben te krijgen. Om daarvoor te zorgen heeft Lemz een zeer suggestieve instructievideo, waarin een hoofdrol voor twee dames in weinig verhullende kleding is weggelegd, op laten nemen in een tell sell-achtige setting en online gezet.

“De Nederlandse man moet het scrubben nog ontdekken. Daarom biedt AXE op http://www.axe.nl/snakepeel/ nu een echte instructievideo; The Essential Scrub Workout, ” zo stelt Lemz.

De instructievideo voor Axe Snake Peel wordt gepresenteerd door Stacey Sunshine. Dat is een een in bikini gehulde instructrice met natuurlijk een fictieve naam. Samen met haar assistente Michelle Moist demonstreert zij voor het oog van de camera wat de ideale scrubmethoden zijn en wat het daarop volgende Axe-effect is.

Na de scrub cursus kan de gebruiker zelf aan de slag met een fles Axe Snake Peel door deze gratis aan te vragen via de website. Ook kunnen op de site van Axe gratis icecards worden gedownload. Volgens Mark Woerde, strategy director van Lemz, is het de allereerste keer dat een fast moving consumer-bedrijf in Nederland (in dit geval Unilever) een product online introduceert en bij de introductie van het product nadrukkelijk niet kiest voor print of tv. 

De campagne is alleen bedoeld voor Nederland en zal zo’n zes tot acht weken online blijven staan. “Maar we kunnen niet voorkomen dat de campagne ook in het buitenland bekeken wordt,” zegt Woerde. Lemz won onlangs nog een Zilveren Esprix voor de Axe-effect game. Volgens Woerde is de instructievideo voor Axe Skin Peel tot nu toe goed ontvangen in de doelgroep. 

 “Het is niet zo gek dat we hebben gekozen voor een online introductie campagne. De doelgroep is online zeer actief. Ze zijn makkelijker online te pakken dan met andere media, tenminste zolang je maar iets spannends biedt waar ze graag op afkomen.”

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond