Deel dit artikel
-

Robbie Williams ook in Nederland op memorycard

The Phone House levert vanaf vandaag het Greatest Hits Album en videobeelden van hem op een multimedia memory card (mmc). Deze distributiemethode werd eerder al met succes in Engeland geintroduceerd.

“Met de mobiele memorykaart kunnen fans van Robbie Williams in de trein, op school, thuis of waar dan ook nummers als Angels, Rock DJ, She’s the One en Millennium beluisteren op hun mobiele telefoon,” aldus The Phonehouse. Daarnaast kunnen ze Robbie Williams ook op hun telefoon bekijken in een videoclip van het nummer Radio. De Robbie Williams memory cards met het volledig Greatest Hits Album zijn alleen te koop bij de ruim 110 Nederlandse The Phone House-winkels. De kaart met inhoud kost 34,95 euro.

Volgens The Phone House is Robbie Williams de eerste artiest die een album uitbrengt op een memory card. The Phone House, EMI en uiteraard Robbie Williams zeggen dat ze hiermee een nieuw muzikaal tijdperk inluiden, dat loopt van vinyl via cd en DVD naar memory card. Het album van Robbie Williams op mmc is geschikt voor mobiele telefoons met een mcc-slot en mp3-functie.

“Nederlanders, en dan vooral jongeren, zijn weg van mobiele telefoons. Ze hebben hun toestel altijd bij zich”, zegt Kitty Kwakman, directeur van The Phone House Nederland. “De introductie van een memory card met muziek en videobeelden van één van de populairste artiesten van dit moment is een logische volgende stap. Het biedt dezelfde beeld- en muziekkwaliteit als de fysieke cd, maar wordt nu aangeboden in een vernieuwd en handig klein formaat. Op die manier kunnen fans van Robbie Williams hem altijd dichtbij zich dragen.”

Het gebruik van memory cards is met de opkomst van de cameratelefoons sterk gegroeid. De opslagcapaciteit van deze kaarten zorgt voor een revolutie in de manier waarop mensen hun mobiele telefoon benutten: voor audio, video, (beeld)communicatie en informatie.

Vorige maand werd de Robbie Williams memory card al door het moederbedrijf Carphone Warehouse in Groot-Brittannië gelanceerd en is daar volgens The Phonehouse enorm aangeslagen.

Deel dit bericht

1 Reacties

Henkjan

Voor zover ik weet is een memorystick zomaar te copieren. Hoe zit het met de copyrights van Robby?

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond