Deel dit artikel
-

Kortingsbonnen via rss

Adverteren via rss kenden we al, maar het Amerikaanse Coupons Inc gaat nog een stapje verder door ook kortingsbonnen via RSS aan te bieden. Coupons Inc denkt daarmee een interessant nieuw afzetkanaal te hebben ontdekt.

De nieuwe kortingsbonnenfeed wordt volgens Adrants onder meer beschikbaar gesteld via My Yahoo en My MSN -diensten, maar er is ook een stand alone feed voor rss readers. Wie zich op www.coupons.com/rss.asp abonneert, krijgt diverse kortinsbonnen op zich afgevuurd via rss.

De groeiende populariteit van rss is kennelijk ook de commercie niet ontgaan. Coupons Inc wil kennelijk mensen tegemoet komen die anders plichtsgetrouw hun kortingsbonnen uit de krant knippen en denkt een gat in de markt te hebben gevonden.

En daar blijft het niet bij: Coupons, Inc. heeft onlangs ook de CouponBar geintroduceerd- dat is een toolbar die direct in browsers kan worden geinstalleerd. Via de toolbar is dan ook te volgens wat de laatste aanbiedingen zijn. Dit in combinatie met A9 van Amazon zou betekenen dat een internetgebruiker en overtuigd shopoholic nooit meer achter zijn pc vandaan hoeft te komen.

Deel dit bericht

1 Reactie

Vincent

http://www.PrijZ.nl heeft onlangs een RSS-Feed gelanceerd voor gratis prijsvragen met antwoorden. Dit ligt een beetje in hetzelfde straatje. Link feed: http://www.prijz.nl/_rss/index.php

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond