Deel dit artikel
-

Experiment MTV met betaalde video’s bij MSN

MTV gaat vanaf vandaag via een betaalde dienst een aantal afleveringen van MTV Cribs aanbieden op de Music Experience van MSN. Het is de eerste keer dat MTV en MSN samenwerken bij het aanbieden van premium content.

De samenwerking kwam tot stand dankzij wederzijdse partner MobileMoney, wereldwijd aanbieder van entertainment-content en platform voor afhandeling online bestellingen. Volgens Branco Scherer, manager digital media MTV Networks, is de samenwerking met MSN en MobileMoney een logische: “MTV Cribs sluit goed aan bij de Music Experience van MSN en de beleving van muziek.”

MTV Cribs is een programma waarbij MTV bij de sterren thuis op bezoek gaat. In de afleveringen die via MSN te bekijken zijn komen Snoop Dogg, Nelly, BigBoi (Outkast), Travis Barker en Tommy Lee aan bod. De afleveringen duren gemiddeld 6 minuten en kunnen in zijn geheel worden bekeken binnen het Music Experience van MSN. Een aflevering van MTV Cribs gaat 1,30 euro kosten en kan betaald worden via een 0900-nummer.

Het is volgens MTV de tweede keer in korte tijd dat MTV Networks premium videobeelden aanbiedt via internet. Sinds half augustus is rondom de TMF-serie Summerbase een betaalde site gelanceerd waar men extra materiaal kan bekijken, inclusief ongecensureerde beelden en niet bewerkt materiaal.

“Bezoekersaantallen willen we vooralsnog niet bekendmaken, maar het aantal bezoekers ligt aanzienlijk hoger dan we vooraf hadden ingeschat. We zijn dan ook erg benieuwd hoe MTV Cribs aan zal slaan,” aldus Scherer.

Deel dit bericht

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond