Deel dit artikel
-

21Diamonds van start in Nederland

De online sierradenwinkel 21Diamonds uit Duistland opent de deuren in Nederland.

Dat opening van een lokaal filiaal maakt deel uit van een internationaliseringsslag die 21Diamonds doorvoert. Het bedrijf ging ook in Engeland en Frankrijk van start.

Bezoekers van de winkel vinden een assortiment dat bestaat uit ringen, halskettingen en oorbellen. Vrijwel alle objecten zijn naar wens aan te passen. Klanten kunnen kiezen uit verschillende edelmetalen en stenen in het gewenste object.

21Diamonds heette tot voor kort Les Facettes. Onder die naam was het enkel actief in thuisland Duitsland. De onderneming bevindt zich in zijn tweede levensjaar en werkte tot begin dit jaar met financiering van Holtzbrinck Ventures and Digital RI.

In januari kocht Rocket Internet voor een miljoenenbedrag ongeveer een kwart van de aandelen. De naam van Les Facettes werd veranderd in 21Diamonds en in het bedrijfsplan werd zwaar de nadruk gelegd op internationalisering. Dat is gebruikelijk bij de projecten waar Rocket Internet instapt.

De sierradenwinkel werkt vanuit Duitsland.

Foto: Steven Depolo (cc)

Deel dit bericht

2 Reacties

keck

Waardeloos bedrijf!!!!! Na bestelling en betaling geen bevestiging, bij inloggen geen bestelling te zien, ze reageren niet op mail en zijn telefonisch niet bereikbaar. Adres op website is niet hun adres maar van hun voormalige klantenservice.

O.S

Inderdaad WAARDELOOS 6 November ring besteld en nog steeds niks binnen 28-11-12. levertijd was 2-3 weken. Telefoon nummer werkt tijdelijk niet wordt er gezegd mail worden niet beantwoord en adres klopt inderdaad niet daar zit al ruim 2 jaar een ander bedrijf in.

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond