Deel dit artikel
-

25 miljoen euro groeigeld Trustpilot

Trustpilot sluit zijn derde investeringsronde af en haalt daarmee 25 miljoen euro op. Het recensieplatform wil meer nieuwe, internationale markten aanboren.

Een nieuw jaar, een nieuwe financieringsronde. Dat is het patroon zoals het zich aftekent bij Trustpilot, en site waar consumenten recensies kunnen schrijven over webwinkels. Dit keer sluit het de grootste financieringsronde af in zijn zesjarig bestaan.

Het nieuwe geld stelt het bedrijf in de gelegenheid om nieuwe markten aan te boren en zijn activiteiten in de Verenigde Staten op te schroeven. Afgelopen jaar openden de Denen een kantoor in New York om met die lokale aanwezigheid aan te geven dat de V.S. voor hen een serieuze markt zijn.

De nadruk van het werkterrein ligt op Europa. Slechts een paar van de 24 landen bevindt zich buiten de regio.

Het recensieplatform is een onafhankelijke tussenpartij. Webwinkels kunnen hun klanten na aankoop vragen om een beoordeling van de winkel en diens dienstverlening door een link te sturen naar hun pagina op Trustpilot.nl. Die recensies zijn direct te relateren aan specifieke orders, waardoor de winkelier contact kan opnemen met zijn klant. Google Shopping gebruikt onder meer Trustpilot voor zijn Seller Ratings.

Foto: Paolo Camera (cc)

Deel dit bericht

1 Reactie

Frits

Zullen we van euro’s maar dollar maken? Het gaat om 25 miljoen dollar. 18,3 miljoen euro dus.

http://blog.trustpilot.com/trustpilot-secures-25-million-funding-to-accelerate-growth/

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond