Deel dit artikel
-

Netflix dit najaar naar Nederland

Netflix komt vóór het einde van dit jaar naar Nederland met een breed aanbod aan tv-series en films voor een vast maandbedrag. Dat heeft het bedrijf zojuist bekendgemaakt. Met meer dan 36 miljoen abonnees in veertig landen is Netflix de grootste aanbieder van internettelevisie ter wereld, goed voor ruim een miljard uur tv en film per maand. 

Rivalen Pathé Nederland en HBO hielden al langer rekening met de lancering in september. Zij baseren zich daarbij op ‘verschillende bronnen’. Het lijkt er overigens op dat de lancering niet lokaal wordt voorbereid, zo valt in elk geval af te leiden uit het vacatureoverzicht van het Amerikaanse bedrijf.

De website Netflix.nl is vandaag in gebruik genomen. Daar kunnen geïnteresseerden zich inschrijven. Ze worden dan per e-mail op de hoogte gesteld zodra Netflix van start gaat. Meer informatie over tarieven, content, geschikte apparaten en beschikbaarheid in Nederland wordt binnenkort bekendgemaakt. Netflix heeft het PR Bureau voor de externe communicatie ingeschakeld.

 

Deel dit bericht

5 Reacties

Marcel

Iemand al een idee rondom tarieven die men in America voor deze dienst vraagt? Lijkt me erg interresant! Voor een vast bedrag per maand stap ik graag van downloaden over naar een betrouwbare streaming dienst…

Jan Libbenga (Redactie Emerce)

Netflix rekent 8 dollar per maand. Ik schat het hier niet veel duurder gaat worden.

Stefan

In Nederland gaan we 7,99 betalen (euro). Eerste maand is gratis.

Hans

Prijzen zijn ook niet echt zeker in Amerika. Ze zijn in het verleden ook in het nieuws geweest door prijsveranderingen. Dus ook als het ong 8 euro wordt, hoeft dat niet zo te zijn in de toekomst

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond