Deel dit artikel
-

Betaalbedrijf ICEPAY haalt 1 miljoen euro op

Het Amsterdamse betaalbedrijf ICEPAY, dat zich vooral op de webwinkel- en omnichannelmarkt richt, heeft in een financieringsronde van 1 miljoen euro opgehaald voor ‘groei en innovatie’. Details over die financiering worden niet gegeven.

ICEPAY is al sinds 1999 actief en heeft het transactieplatform gaandeweg uitgebreid met de meest populaire betaalmethoden en betaaldiensten. Het ICEPAY-betaalplatform draait volledig in Microsoft Azure.

Het bedrijf heeft ook oplossingen voor de grote zakelijke spelers. Daaronder bevinden zich alternatieve online betaalmethoden, creditcards, POS-interface, microbetalingen en uitgebreide financiële diensten.

In 2013 werd ook al eens 2,6 miljoen euro opgehaald, toen voor uitbreiding binnen Europa.

Deel dit bericht

2 Reacties

Icepay ervaringsdeskundige

Héél benieuwd waar dit voor gebruikt gaat worden. Het platform functioneert technisch van geen kant en het regent werkelijk van berichten van zeer ontevreden klanten. Als kers op de taart is de klantenservice werkelijk om te huilen…

brad

ga niet in zee met icepay zeer slecht 0 service 0 snelheid , slecht systeem, geen verstand van zaken en zeker niet op de toekomst berust. exit for icepay is een kwestie van tijd

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond