Deel dit artikel
-

ACM waarschuwt voor webwinkel Combiwebshop

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) waarschuwt voor webwinkel Combiwebshop uit Woudenberg. ACM zegt een redelijk vermoeden te hebben dat Combiwebshop bestelde producten niet levert en daarmee regels van het consumentenrecht overtreedt.

De website Combiwebshop.nl verkoopt elektronische producten, zoals televisies, foto- en filmapparatuur en mobiele telefoons. Uit de meldingen van consumenten blijkt dat zij een bestelling op de website hebben geplaatst en het volledige bedrag hebben vooruitbetaald, maar vervolgens niet geleverd kregen. Het gaat daarbij vaak om aankopen van honderden euro’s.

De webwinkel heeft de consumenten onlangs laten weten in financiële problemen te verkeren en daardoor niet in staat te zijn de bestelde producten te leveren. Ook kan het bedrijf consumenten niet binnen de wettelijke termijn van 14 dagen na ontbinding hun geld terug betalen.

De webwinkel is echter nog steeds online en er wordt op de website geen melding gemaakt van de leverings- en betalingsproblemen van de webwinkel. De webwinkel is telefonisch en per e-mail niet bereikbaar.

Deel dit bericht

7 Reacties

Herman

Ik heb 2 tv ,s besteld waarvan er i is aangekomen het tweede toestel was zoek.
Combiewebshob verzocht alsnog 2e toestel af te sturen en dat is gebeurd,maar ook deze niet ontvangen.
Weer contact met combiewebshob gehad en er werd wederom een toestel verzonden deze heb ik wel ontvangen
dus verder goede service,s.Of ik heb geluk gehad.

mike

Ook ik heb een paar weken geleden een tv besteld. Na alle negatieve bericht op de site van kieskeurig wat ik bang dat ik de tv nooit zou krijgen. Vandaag na een onzekere periode toch mijn tv ontvangen. In mijn ogen zijn het dus geen oplichters zoals vaak gezegd word.

sjaak

Maar vaak wordt in dit soort situaties het ene gat met het andere gat gevuld.
Met de aanbetaling van de ene persoon wordt het product van de andere geleverd.
Zolang er maar genoeg aanbetalingen binnen blijven komen werkt ht systeem.
Maar indien de betaling stoppen of er geen verbetering in de financiele situatie komt, zijn de laatste betalers meestal de sjaak.

Kevin

Nog geen dag na het plaatsen van dit bericht zie ik dat de website van Combiwebshop uit de lucht is gehaald. Treurig voor de laatste groep mensen die een aanbetaling hebben gedaan.

Klaas Koopman

Klopt, momenteel staat er: Offline wegens omstandigheden. Voor vragen kunt u ons bereiken via mail op info@combiwebshop.nl

Ben benieuwd hoe dit opgelost wordt!

Daniella chirino

Doordat wij een doorstart gaan maken willen wij alle gedupeerden het bedrag terugbetalen. Dit kost ons veel tijd en moeite. Door het tegenwerken en klagen van meerdere klanten, lopen wij extreem achter op de terug betaling.
Helaas gaan wij deze klanten ook niet meer verder helpen.
Ook wil ik benadrukken dat het adres op de Piet Heynlaan in Woudenberg mijn woonadres is. Dus niet het adres van de webshop. Ik voel mij bedreigd als hier constant mensen langs komen. Dit heeft geen zin, wij zijn druk bezig met proberen uw geld terug te storten.
Alvast bedankt voor uw geduld.

D.Chirino

Opgelicht door combiwebshop

Hoi Daniella,

je schrijft:

Door het tegenwerken en klagen van meerdere klanten, lopen wij extreem achter op de terug betaling. Helaas gaan wij deze klanten ook niet meer verder helpen.
Dus als je als klant nog op een product of geld van jou wacht en je gaat hierover in beklaag, dan werk je Combiwebshop tegen? Dat is JULLIE probleem en ONS goed recht. Je hoort IEDERE klant, ongeacht of ze klagen, aangifte doen of niet, terug te betalen!

Als je ooit nog een doorstart wilt maken dan zou ik er maar voor zorgen dat je iedere klant tot de laatste cent terugbetaalt. Je wordt namelijk nauwlettend in de gaten gehouden en als er gedupeerden blijven zitten, dan staat jouw nieuwe “bedrijf” binnenkort OVERAL op het internet met honderden reviews van opgelichte klanten erbij. Ik zorg dan dat je persoonlijk met naam en toenaam genoemd wordt.

De mensen die gedupeerd zijn hebben hard voor hun geld gewerkt. Betaal ze terug, allemaal!

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond