Deel dit artikel
-

Aleid Wolfsen nieuwe voorzitter Autoriteit Persoonsgegevens

Aleid Wolfsen wordt de nieuwe voorzitter van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Minister Van der Steur van Veiligheid en Justitie heeft besloten hem te benoemen en heeft dat gemeld in de ministerraad. Wolfsen volgt per 1 augustus 2016 Jacob Kohnstamm op.

Wolfsen (1960) was burgemeester van Utrecht, Tweede Kamerlid en rechter.

Hij was al eens lid van de Raad van Advies van het toenmalige College bescherming persoonsgegevens.

Deel dit bericht

5 Reacties

Frank

Een grove belediging van alle Nederlanders, dat deze kwal na zijn wangedrag in Utrecht op een dergelijke positie wordt benoemd. Walgelijk.

Jos

Zoals gebruikelijk blijft het weer eens bij schelden zonder enige toelichting. Welk wangedrag? Waarom een kwal? Waarom walgelijk? En als je dat allemaal niet onder woorden kunt brengen, wat doe je hier?

Em Be

Toelichting vindt je op de wikipedia-pagina van deze meneer, https://nl.wikipedia.org/wiki/Aleid_Wolfsen lees en oordeel zelf of deze meneer geschikt is voor deze (vrij belangrijke) functie …

Mark

Eens met Frank, was er dan niemand beschikbaar van onbesproken gedrag? In deze functie moet je in staat zijn om scherp en neutraal op te treden. Zonder meel in de mond kunnen spreken. Niet corrumpeerbaar zijn, niet denken dat je publicaties kunt tegenhouden of business class te reizen als enige van een eem gezelschap op kosten van de gemeenschap. En dat is alleen nog wat er in de pers is verschenen. Me dunkt dat op z’n minst twijfels kunnen bestaan over de integriteit van deze regent. Waarvan akte. Weer een stukje kloofverdieping politiek en burger. Dank u.

mark

@Jos niet zo hard met je moraalvingertje wapperen en iemand onterecht diskwalificeren. Als je toch op Wikipedia gaat (dank Em Be) neem deze ook gelijk mee: https://nl.wikipedia.org/wiki/Argumentum_ad_hominem

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond