Deel dit artikel
-

Apple trekt update iOS 8 in na klachten

Apple heeft vanavond een update voor iOS 8 ingeslikt nadat er tal van klachten kwamen over niet werkende iPhones. Vooral mensen met een kersverse iPhone 6 meldden dat hun smartphone ineens geen bereik meer had.

De update was nou juist bedoeld om een aantal andere klachten te verhelpen, onder meer met het toetsenbord, Safari en iCloud. Doch de problemen werden juist erger: ook TouchID lijkt na de update niet meer te reageren. Ook Nederlandse gebruikers, die een toestel in het buitenland hebben gehaald, melden identieke klachten.

iPhone gebruikers melden ook hardware mankementen. De nieuwe iPhones blijken te buigen onder druk, het is niet aan te raden om ze in de broekzak te dragen.

Deel dit bericht

13 Reacties

J.Noorloos

Ook de iPad air doet iOS 8 het verschrikkelijk slecht. Foto downloaden op marktplaats gaat niet goed komen. Internet bankieren is erg traag en alles wat je wil doen doen ben je mogelijk 2 tot 3 maal langer mee bezig. Heb er maar één woord voor “drama”.

J.Noorloos

Ook de iPad air doet iOS 8 het verschrikkelijk slecht. Foto downloaden op marktplaats gaat niet goed komen. Internet bankieren is erg traag en alles wat je wil doen ben je mogelijk 2 tot 3 maal langer mee bezig. Heb er maar één woord voor “drama” o en soms vult de iPad zelf woorden toe aan een tekst net als u kunt lezen in het zojuist gepubliceerd stuk tekst. (Ref.:doen)

Johan

Elke grote telefoon buigt: http://badmofo.nl/blog/2014/09/24/get-bent-een-overzicht-van-buigende-smartphones/

En waarom gebruik jullie een afbeelding van een concept?

J. Wester

Na update ios 8 is het niet meer mogelijk om op m’n ipad2 vanaf een fotoarchief op internet, een foto te bewaren! #}~>$££*%%}{{{# oftewel ‘Apple’? Ik ben d’r klaar mee!!!

Smit

Ben er helemaal klaar mee. Nu bijna geen bereik meer op wifi. Foto’s weg. Voor mijn geen apple meer

E.Bakker

Wat een drama na de update op mijn iPad .
Hoop dat ze snel met iets beter komen.
Erger mijn eigen dood.
Ben er helemaal klaar mee.

Fedion

De update naar iOS 8 is waardeloos. iPhoto werkt niet meer, het toetsenbord gaat over de leestijd staan onder het typen, en hij loop gewoon vast af en toe. Kon ik maar downgraden naar iOS7 daar was ik zeer tevreden over.

Lena

Waardeloos deze update, m’n wifi is zooooooo traag op m’n iPad, soms zit ik 20 a 30 sec te wachten op het openen van een pagina.
Ook wil ie de youtube filmpjes op sites niet meer afspelen.
Mijn volgende Tablet zal vast en zeker GEEN Apple worden!! Niet goed wordt ik ervan bah, koop ik zo’n duur rotding zit ik vast aan al die regeltjes van Apple, downgraden kan ook al niet.
Ben benieuwd hoe lang deze ergenis gaat duren.

Roel

Help! Ios8 waardeloos, ik erger me kapot. Wanneer komt er een fatsoenlijke update???

Lily

Sinds de update is mijn iPad air erg traag, zeer hinderlijk. Is Apple de weg kwijt??

Joyce

Update IOS8 sucks. Ik hoef na deze geen Apple meer. Iphone pakt ineens niet meer automatisch mijn EIGEN Wifi meer, ik moet het zelf weer aanmelden terwijl het op automatisch wifi verbinding staat. Bij IOS7 had geen echte problemen maar nu is het een en al drama.

Het duurt te lang eer iets laadt. Al die onzinnige updates mogen ze weglaten meerwaarde heeft het niet. Back to Android.

Nova

waardeloos die update 8.1..Heb ik sinds een half jaar een nieuwe provider met razendsnelle internet komt Apple met een update die min snelle internetverbinding teniet doet.
Niet te geloven zeg wat een slechte update, en waarom na zoveel klachten hierover, komt Apple niet meteen met een oplossing. Wat een vertoning zeg.
Apple heeft voor mij afgedaan, wat een arrogantie.

paul

Niet aan te raden om in me broekzak te dragen? Ik heb m altijd in me broekzak…! Waar moet ik m dan laten? Zoals voreger zo ‘stoer’in zo’n hoesje aan me riem? Kom op Apple.. denk s na! en dan ook nog voor 6 a 700 euro durven vragen voor die dus eigenlijk waardeloze dingen….!!! Apple lost its mind..

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond