Deel dit artikel
-

Apple TV voegt nieuwe diensten toe

Apple TV is in Nederland zojuist uitgebreid met de diensten Crunchyroll en Qello. In andere landen zijn onder meer SkyNews, HBO GO en WatchESPN (sport) toegevoegd.

Crunchyroll en Qello zijn in Nederland vrij onbekende diensten. Crunchyroll richt zich op Japanse animaties en kijkers kunnen HD-programma’s bekijken een uur nadat zij op de Japanse televisie te zien zijn geweest. Qelllo is een Amerikaanse muziekdienst. Voor beide diensten is een abonnement vereist. Sky News wordt alleen in de VS, Engeland en Ierland aangeboden, zo valt te lezen in het persbericht van Apple.

Dit najaar wordt ook iTunes Radio toegevoegd, de eigen muziekdienst van Apple. Grote kans is dat ook Netflix dan via Apple TV in Nederland wordt aangeboden. Deze Amerikaanse dienst maakte vandaag zijn Nederlandse debuut bekend. HBO GO is nog niet in Nederland beschikbaar via Apple TV, net zomin als Nederlandse diensten als Pathé Thuis.

Apple meldt verder dat inmiddels via iTunes een miljard tv-shows en 380 miljoen speelfilms zijn opgehaald. Dagelijks worden 350.000 films bekeken en 800.000  tv’s shows opgevraagd, overigens niet alleen via Apple TV.

Deel dit bericht

1 Reactie

Albert Treur

” Dagelijks worden 350.000 films bekeken en 800.000 tv’s shows opgevraagd, overigens niet alleen via Apple TV” . Nee vooral via iPad’s..

Plaats een reactie

Uw e-mailadres wordt niet op de site getoond